Regé-Jean Page moet volgens Russo-broers de volgende James Bond worden

Regé-Jean Page is momenteel felbegeerd in Hollywood. Dat heeft hij vooral te danken aan zijnrol als de Duke of Hastings in de megapopulaire Netflixreeks Bridgerton. Daarna boekte de acteur namelijk de ene grote rol na de andere. Volgens het bekende regisseursduo, de broers Anthony en Joe Russo, zou Regé-Jean Page net daarom geknipt zijn voor de rol van de volgende James Bond.

Het talent van Regé-Jean Page valt niet meer te ontkennen. Hij stal onze harten als Simon Basset in de hitreeks Bridgerton. Daarnaast zal hij nog de hoofdrol spelen in de aankomende film Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, gebaseerd op het gelijknamige fantasyspel.

Zijn knappe looks en onweerstaanbare charme wisten zo zelfs het iconische regisseursduo Anthony en Joe Russo te overtuigen. De broers, bekend van hun werk aan enkele van de grootste Marvelfilms als Avengers: Endgame en Captain America: The Winter Soldier, castten hem namelijk in hun nieuwste project The Gray Man. Volgens de regisseurs zou de Britse acteur ook perfect zijn voor de rol van de nieuwe 007.

Regé-Jean Page = James Bond?

In een interview met de RadioTimes vertelden de broers namelijk dat ze zich Page wel kunnen inbeelden als de volgende James Bond. “Hij is fantastisch. Daarbij heeft hij meer uitstraling in zijn pink dan de meeste mensen in hun hele lichaam”, zei Joe Russo. “Ik zou naar al zijn werk kunnen kijken. Ik zou zelfs aan het scherm gekluisterd zitten als hij bijvoorbeeld gewoon een telefoonboek leest.”

“Hij is een zeer bekwame acteur en heeft ongelofelijk veel charme”, zei Anthony nog.

Meer
Lees meer...