‘Pitch Perfect’-acteur Adam DeVine stapt in het huwelijksbootje met Chloe Bridges

Adam DeVine (Mike and Dave Need Wedding Dates, Isn’t It Romantic) trouwde afgelopen weekend met zijn beste vriendin, actrice Chloe Bridges (The Final Girls, Pretty Little Liars) in het prachtige Cabo San Lucas, Mexico.

Chloe Bridges en Adam DeVine hebben afgelopen weekend “Ja, ik wil” gezegd in Mexico, dat bevestigde een vertegenwoordiger van DeVine aan Page Six. De actrice teasede vorige week al een paar trouwjurken die ze uitprobeerde (zie verder).

Felicitaties

DeVine’s Workaholics co-ster, Erik Griffin, was een van de eersten om het spannende nieuws te delen via Instagram gisteren. “Dem Boyz! DeVine is van de markt! Zo’n geweldige bruiloft!”, schreef de komiek onder de foto.

Naast de felicitatiepost van Griffin, deelde komiek Adam Ray ook een foto op zijn Instagramstory van zichzelf, terwijl hij zich klaarmaakt om het huwelijk te voltrekken.

Voorafgaand aan de bruiloft, teasede Bridges, een paar van de jurken die ze probeerde voordat ze “ja” zei tegen die ene jurk. “Waren we gek dat we een bruiloft probeerden te plannen tijdens een wereldwijde pandemie? Waarschijnlijk wel, ja, want veel, heel veel dingen gingen mis, inclusief het feit dat we allebei Covid kregen 😐”, plaagde ze zes dagen geleden via Instagram.

“Maar we hebben ons best gedaan en het is bijna zover en het lijkt erop dat het echt gaat lukken!!!”, vervolgde ze. “Beschouw deze dump van de trouwjurken die ik bijna-koos-maar-niet-deed als je waarschuwing dat dit account de komende twee weken volledig in het teken van trouwen zal staan.”

Ware liefde

Bridges en DeVine, die voor het eerst begonnen te daten in 2015 nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de film The Final Girls, kondigden aan dat ze in oktober 2019 verloofd waren.

“Ze zei ja!”, deelde de mega enthousiaste DeVine destijds op Instagram, naast een foto van het koppel op een boot. “Eigenlijk zei ze ‘ahh Adam’ en kuste me toen, maar ik ben er vrij zeker van dat dat JA betekent!”

Bridges deelde een soortgelijke sentimentele post en schreef: “Ik hou met heel mijn hart van deze man en ik ben superblij om voor altijd bij hem te zijn. Ik wist al sinds dat we elkaar voor het eerst ontmoetten, dat wij een heel speciale band hadden (wel eerst vond ik het leuk hoe zijn kont eruitzag in zijn spijkerbroek en de manier waarop hij me aan het lachen maakte, maar ook het feit dat zijn rugzak een monogram had, wat mij vijf jaar geleden HEEL volwassen leek). Maar ik leerde al snel dat hij de vriendelijkste, grappigste en meest ongelofelijke man is die ik ooit heb ontmoet. Ik ben zo trots om zijn meisje te zijn en zal nog trotser zijn om zijn vrouw te zijn.”

Meer
Lees meer...