Adele deze zomer exclusief live te zien in München

Groot nieuws in de muziekwereld. Na acht jaar komt Adele namelijk nog eens optreden op het Europese vasteland. Het gaat jammer genoeg niet om een volledige tour, maar in augustus staat de zangeres wel vier keer in de Duitse stad München. De stormloop naar tickets zal alvast enorm worden.

De laatste jaren zweert zangeres Adele bij concerten in de Verenigde Staten, zo heeft ze al even haar eigen show in Las Vegas, en brengt ze maar af en toe een bezoek aan Londen. Toch komt daar dit jaar nog verandering in. De zangeres heeft namelijk aangekondigd dat ze op 2,3, 9 en 10 augustus te zien zal zijn in München.

Adele

Adele is zonder twijfel een van de populairste artiesten van de laatste twintig jaar. In 2008 kwam ze met haar eerste album ’19’ waarop hits als Chasing Pavements en haar bekende cover van Make You Feel My Love te horen waren. Drie jaar later kwam ze met ’21’, het album dat misschien wel verantwoordelijk was voor de officiële doorbraak. Denk maar aan songs als Rolling in the Deep en Set Fire to the Rain.

Daarna was het even stil rond de zangeres, maar uiteindelijk kwam ze in 2015 met het album ’25’ en volgde in 2020 haar laatste nieuwe album ’30’. Met die albums trad ze natuurlijk ook heel wat op over de hele wereld, maar toch is het sinds 2016 geleden dat ze nog in ons land, en de rest van het Europese vasteland, te zien was.

Speciale arena

Daar komt deze zomer dus verandering in. De zangeres heeft namelijk zonet aangekondigd dat ze vier concerten zal geven in Duitsland in augustus. De concerten zullen plaatsvinden in de Munich Messe, een arena die speciaal voor de concerten van Adele wordt gebouwd en plaats heeft voor zo’n 80.000 fans.

Via Instagram reageert Adele alvast enthousiast: “Enkele maanden geleden werd ik opgebeld over eventuele concerten in de zomer. Ik was in eerste instantie blij met mijn concerten in Hyde Park in Londen en mijn vaste show in Las Vegas, maar ik was te nieuwsgierig naar iets meer”, schrijft ze. “Een speciale show in een pop-up arena die voor mij wordt gebouwd? In München? Dat is een beetje random, maar nog steeds ongelooflijk. Ik kon me geen betere zomer wensen.”

Interesse? Fans moeten zich registreren op de site van Adele, waarna slechts een selectie de kans krijgt om op woensdag 7 februari officieel tickets te kopen.

Meer
Lees meer...