Adele is chauffeur bij laatste ‘Carpool Karaoke’ van James Corden

Vorig jaar kondigde James Corden (44) aan dat The Late Late Show ten einde zou lopen. De laatste uitzending op 27 april zal een groot feest met bekende gasten worden. Maar ondertussen is het segment Carpool Karaoke al beëindigd. Adele (43) was daarom opnieuw te gast in James’ auto, maar deze keer niet als passagier.

Na meer dan acht jaar verdwijnt The Late Late Show van de antenne omdat er geen budget meer blijkt te zijn. De presentator van de talkshow, James Corden, maakt van de gelegenheid gebruik om meer tijd te spenderen met zijn familie. Donderdag wordt de laatste aflevering uitgezonden, maar ondertussen is de laatste Carpool Karaoke al aan de beurt en daarom vergezelt de Britse zangeres Adele hem voor een laatste keer.

Adele achter het stuur

In het segment Carpool Karaoke nodigt James elke week een bekende gast uit om samen in zijn auto te zingen. De voorbije jaren had hij al de grootste namen zoals Mariah Carey, One Direction, Michelle Obama en Adele in zijn auto zitten. Die laatste keerde voor de slotaflevering terug als chauffeur.

Vorige keer zongen de twee de longen uit hun lijf terwijl ze rondreden in London, nu brengt Adele James naar het werk voor zijn laatste week. James vertelt hoe hij de voorbije jaren beleefde: “Het zijn acht geweldige jaren geweest! Aan de ene kant heb ik het gevoel dat het allemaal heel snel ging, maar aan de andere kant kan ik me bijna niet herinneren hoe mijn leven eruitzag voor ik hiermee begon.” Ook Adele is emotioneel: “Ik heb nog nooit in L.A. gewoond zonder jullie op mijn beeldscherm en dat maakt mij wat bang en verdrietig eigenlijk.”

Niemand wou carpoolen

Verder in de laatste Carpool Karaoke geeft James toe dat het niet altijd even vlot verliep. Bij de start van de show, wou niemand carpoolen. “Elke grote naam wees ons af. Tot op een dag Mariah Carey opeens bereid was om mee te doen.” Maar zelfs dan liep het nog niet allemaal van een leien dakje, want de zangeres zei dat ze enkel een interview wou doen zonder zingen. “Mijn producer keek me toen aan en zei dat ik haar gewoon moest overtuigen op een manier en dat is de geboorte geweest van Carpool Karaoke“, vertelt James.

Uiteindelijk kwam het grote succes dankzij de deelname van Stevie Wonder. “Nadat hij deelnam zagen andere artiesten dat het menens was. Daardoor carpoolden Lady Gaga en Bruno Mars uiteindelijk mee.” Ondertussen heeft James al tal van sterren over de vloer gehad in zijn show. Daarvan zullen onder andere Harry Styles, Kim Kardashian en Tom Cruise terugkeren voor de allerlaatste aflevering.

Bekijk hier de laatste Carpool Karaoke:

Meer
Lees meer...