Geen One Direction-reünie in ‘The Late Late Show’ van James Corden

Jammer voor de One Direction-fans, maar het ziet er naar uit dat de boyband niet bijeen zal komen voor een eenmalige reünie tijdens de allerlaatste aflevering van The Late Late Show, dat wordt gepresenteerd door James Corden (44). De presentator ontkende die geruchten op Twitter.

Nadat het Britse dagblad The Daily Mail het gerucht de wereld inblies dat de volledige boyband tijdens Cordens laatste aflevering van de show zou verschijnen, heeft het officiële Twitter-account van The Late Late Show alle geruchten de mond gesnoerd. “Niemand houdt meer van de jongens dan ons, maar dit verhaal klopt gewoon niet”, schrijft James Corden op Twitter. “Wat wel waar is, is dat we een absolute briljante twee uur durende finale hebben gepland om acht jaar The Late Late Show te vieren”, klinkt het. De laatste aflevering wordt uitgezonden op donderdag 27 april.

Ontgoocheling

Voor vele fans is het nieuws een grote domper, want velen onder hen hadden graag hun favoriete zangers Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlison en Niall Horan nog voor een laatste keer op het podium willen zien staan.

Toen er geruchten begonnen te circuleren over de mogelijke reünie, begonnen veel fans te speculeren en gingen soms zelfs zo ver dat ze de schema’s van alle leden controleerden om zo te zien of ze de show logistiek gezien zouden halen. Fans kwamen tot de conclusie dat ze in die tijd allemaal een vrij schema hadden. Louis Tomlinson zou op dat moment bijvoorbeeld op tournee zijn in Azië, maar dat werd deze week geannuleerd vanwege ‘onvoorziene omstandigheden’. Het is dus een enorme ontgoocheling voor velen.

End of an era

De vijf oorspronkelijke leden eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma The X Factor. One Direction werd al snel wereldberoemd, maar kondigde in 2015 aan dat ze voor een onbepaalde tijd gingen stoppen. Zayn Malik, één van de bandleden, verliet datzelfde jaar al One Direction om een solocarrière te beginnen. In december 2015 trad de groep dan ook voor de laatste keer samen op.

Meer
Lees meer...