‘Agent Elvis’: Matthew McConaughey wordt Elvis in nieuwe animatiereeks van Netflix

Netflix heeft een eerste teaser voor de animatiereeks Agent Elvis gelost. In die reeks zullen we de King of Rock ’n Roll zien in een dubbelrol. Zo zal hij nog steeds zanger zijn, maar daarnaast ook geheim agent. De reeks werd al enkele jaren geleden aangekondigd, maar nu komen we te weten dat Matthew McConaughey de stem van Elvis zal verzorgen in de animatiereeks.

Elvis is opnieuw hot en trending. Nadat vorig jaar de biopic Elvis verscheen, komt Netflix nu ook met een reeks over de legendarische zanger. Het gaat om een animatiereeks waarin Elvis Presley een dubbelleven leidt.

Agent Elvis

In Agent Elvis zullen we Elvis te zien krijgen zoals we hem nog nooit zagen. De King of Rock ’n Roll wordt namelijk een geheim agent. De korte inhoud van de reeks leest als volgt: “Elvis Presley ruilt z’n jumpsuit in voor een jetpack om te strijden tegen de duistere krachten die het land bedreigen. Terwijl hij ook nog steeds z’n job als King of Rock ’n Roll uitoefent”. Denk dus aan Archer, maar dan met Elvis in de hoofdrol.

In 2019 werd Agent Elvis voor het eerst aangekondigd, toen luidde de titel van de reeks nog Agent King. Daarna werd het lang stil rond de animatiereeks. Maar nu is er dus een eerste teaser, waarmee de stem van Elvis bekend wordt gemaakt. Matthew McConaughey zal de rol van de King of Rock ’n Roll voor z’n rekening nemen.

De reeks werd gemaakt door Priscilla Presley en John Eddie, die laatste is samen met Mike Arnold ook showrunner voor de reeks. Priscilla Presley, de voormalige echtgenote van Elvis Presley, zal ook te horen zijn in de reeks. De andere stemacteurs zijn voorlopig nog niet bekendgemaakt. Agent Elvis zal bestaan uit tien afleveringen. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer de reeks zal verschijnen.

Bekijk hier de teaser voor Agent Elvis:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...