Je kan nu via Airbnb logeren in het ‘huis’ van Shrek

Het is ondertussen al bekend dat Airbnb niet om een stunt verlegen zit. De website biedt namelijk regelmatig heel bijzondere verblijfplaatsen aan. Deze keer gaat het om Shrek’s Swamp, de bekende oger uit de succesvolle animatiefilms.

Airbnb is jaren geleden opgericht als soort marktplaats waarop particulieren hun woonst kunnen aanbieden. Op die manier zouden mensen goedkoper ergens moeten kunnen verblijven en tijdens hun eigen reis meteen ook iets bijverdienen. Ondertussen is de site echter al lang dat doel voorbijgeschoten, maar dat legt Airbnb zelf geen windeieren, dus wordt er gratis op ingespeeld.

Om promotie te maken komt Airbnb regelmatig met heel bijzondere stunt. Zo kon je in het verleden bijvoorbeeld al logeren in de villa uit BTS In The Soop en in de ‘Hobbit Hole’ uit Lord of the Rings.

Shrek’s Swamp

Deze keer brengt Airbnb de Swamp van Shrek op de markt. Het is Donkey die dit opvallend verblijf via de website ’te huur’ aanbiedt. Het verblijf van Shrek blijkt in de Schotse Highlands te liggen.

Geïnteresseerden maken kans om twee nachten te genieten van het ogerleven. In het verblijf is plaats voor maximaal drie gasten. Hoewel de woonst van Shrek niet groot is, is er toch zo goed als alles aanwezig. Enkel voor het toilet zal je 20 meter verder moeten gaan.

Wie wil kans maken op deze unieke vakantie, kan zich vanaf 13 oktober om 19 uur Belgische tijd aanmelden. Het verblijf zelf gaat door van 27 tot en met 29 oktober. Naast de overnachtingen krijg je ’s morgens ook wafels aangeboden van Donkey himself. Het verblijf is volledig gratis. Je verplaatsing naar Schotland moet je wel zelf bekostigen.

Meer
Lees meer...