‘Lord of the Rings’-fans kunnen dankzij Airbnb overnachten in echt ‘Hobbit Hole’

Fans opgelet! Binnenkort krijg je misschien de kans om jezelf volledig Frodo Baggins te wanen. Dankzij Airbnb kunnen sommige fans namelijk gaan overnachten in de bekende ‘Hobbit Holes’ uit de Lord of the Rings-films. Al zal je wel wat geluk moeten hebben, want de Airbnb is slechts een paar nachten open.

Altijd al eens als een Hobbit willen leven? Via Airbnb kan het binnenkort misschien wel. Om de tienjarige verjaardag van The Hobbit: An Unexpected Journey te vieren, zullen enkele fans nu kunnen overnachten in de échte ‘Hobbit Holes’ in Nieuw-Zeeland.

The Hobbit

Wie The Hobbit zegt, die zegt The Shires. Al sinds de originele Lord of the Rings is de fictieve streek en de daarbij horende huisjes wereldberoemd. Die bekendheid nam alleen nog maar toe na de release van de The Hobbit-films.

De zogezegde ‘Hobbit Holes’ zijn dan ook een grote toeristische trekpleister geworden in Nieuw-Zeeland, maar binnenkort zullen de huisjes tijdelijk beschikbaar zijn als Airbnb’s. Op die manier krijgen enkele fans de kans om zich als echte Hobbits te wanen.

Airbnb

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat The Hobbit: An Unexpected Journey uitkwam. En dat zal dus door een aantal fans extra worden gevierd. Airbnb zorgt er namelijk voor dat de 44 ‘Hobbit Holes’ tijdelijk gasten zullen ontvangen voor overnachtingen.

Op 14 december kunnen fans terecht op de website van Airbnb om een poging te doen om een van de ‘Holes’ te boeken. De enige optie daarbij is verblijf van drie nachten voor vier gasten. Als het je lukt om binnen te geraken, zou het ook slechts 6,04 euro kosten per nacht.

Daarnaast krijgen de gelukkigen ook nog een aantal extra’s aangeboden. Zo krijgen ze ontbijt, brunch en avondeten in ware Lord of the Rings-stijl én krijgen ze ook een rondleiding doorheen alle belangrijke filmlocaties.

Bekijk de ‘Hobbit Holes’ hier:

Airbnb

Zelf je kans wagen? Houd dan de website van Airbnb in de gaten.

Meer
Lees meer...