‘Aladdin’-ster Billy Magnussen geeft update over aankomende spin-off over prins Anders

In 2019 kwam de langverwachte live action-remake van Disney’s Aladdin uit. Daarin speelden Mena Massoud, Naomi Scott en Will Smith de hoofdrollen. Datzelfde jaar werd er verrassend genoeg een spin-off rond het personage prins Anders, gespeeld door acteur Billy Magnussen, aangekondigd. Ondertussen zijn we dus al drie jaar verder en geeft Magnussen ons nu eindelijk een update over de aankomende Disney+ spin-off.

Aladdin-ster Billy Magnussen heeft onlangs eindelijk een update gegeven over de geplande spin-off rond zijn personage prins Anders. We kunnen de acteur nog kennen uit o.a. de nieuwste James Bond-film No Time To Die, Game Night, Into The Woods en de reeks Tell Me A Story.

Update

Magnussen speelde in de live action-remake van Aladdin de bijrol van prins Anders. Dat is des potentiële echtgenoot van prinses Jasmine (Naomi Scott) afkomstig uit het fictieve Europese koninkrijk Skånland. Anders was bedacht in plaats van het personage van prins Achmed uit de originele tekenfilm uit 1992. Na het kassucces van de remake kondigde Disney al snel plannen aan voor een vervolg. Maar daarbij onthulden ze ook de verrassende plannen voor een spin-off rond het personage prins Anders.

Nu, drie jaar nadat de live action-versie van Aladdin uitkwam, heeft de acteur een veelbelovende update gegeven over het aankomende project rond zijn personage. Tijdens een exclusief interview met ScreenRant bevestigde Magnussen dat de film “in ontwikkeling” is. Maar hij zij ook nog dat er momenteel “herschrijvingen” aan de gang zijn. Daarbij benadrukte hij dat de geplande Disney+-film er dus nog steeds zal komen. “Het gaat nog steeds vooruit. Ja, het is echt spannend … Ik vond het ook gewoon geweldig om dat personage te verzinnen. De kans krijgen om een wereld en een verhaal met hem erin te creëren is echt een traktatie geweest. Dat is waar ik echt van hou in deze industrie. We zien altijd de prins op het witte paard, dus ik had zoiets van: ‘Laten we het eens door elkaar gooien'”, vertelde de acteur nog.

Spin-off prins Anders

De spin-off zou ergens in de nabije toekomst naar Disney+ komen. Daarbij is Magnussen voorlopig als enige naam verbonden aan de cast. Details over de plot worden ook goed geheim gehouden, dus het is onduidelijk wat het verhaal zal inhouden. In de tussentijd kunnen we wel uitkijken naar een andere film van Magnussen. Zo zal hij te zien zijn in de aankomende Netflixfilm Lift naast Vincent D’Onofrio (Daredevil) en Peaky Blinders-acteur Paul Anderson.

De komst van de spin-off rond prins Anders werd al in 2019 aangekondigd. Maar de voortgang van het project werd vertraagd door de recente wereldwijde gebeurtenissen. Fans van Aladdin zullen nu dus blij zijn om te horen dat het op weg is. Daarnaast is er ook nog weinig bekend over Aladdin 2. Hoofdrolspeler Mena Massoud beloofde echter onlangs dat er goed nieuws op komst was. Hopelijk horen we de komende maanden meer.

Meer
Lees meer...