Nieuwe romantische film ‘Along for the Ride’ van ‘To All The Boys’-scenariste staat nu op Netflix

Wie nog geen plannen heeft op deze zonnige vrijdagavond en zin heeft in een romantische feelgood-film kan vanaf nu kijken naar Along for the Ride. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sarah Dessen. Het gaat over een meisje dat nog ten volle van het leven wil genieten alvorens ze haar studies aan de universiteit begint.

Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar de romantische tienerfilm Along for the Ride. Het is een verfilming van Sarah Dessens gelijknamige bestsellerroman. Het young adult-boek verkent de laatste, zorgeloze zomer vol plezier en vrijheid van een meisje vlak voordat ze gaat studeren aan de universiteit. Daarin spelen Emma Pasarow en Belmont Cameli de hoofdrollen.

Along for the Ride

Het is Audens laatste zomer voor de universiteit en ze brengt hem door in het pittoreske Colby Beach. Terwijl andere tieners feesten, brengt de eenzame Auden haar tijd door met het zwerven door de straten nadat iedereen slaapt.

Alles verandert wanneer ze Eli ontmoet. Dat is een charmante en mysterieuze jongen die net zoals Auden ’s nachts de slaap maar niet kan vatten. Ze besluiten dus om samen nachtelijke avonturen te beleven. Daarbij daagt Eli Auden uit om al haar kinderdromen waar te maken. Hun connectie dwingt hen te confronteren waarom ze tevreden zijn met een leven in de schaduw. Ondertussen laten ze wel aan elkaar zien hoe ze eigenlijk ten volle van het leven kunnen genieten.

Cast

Opkomende ster Emma Pasarow speelt de hoofdrol van Auden. Acteur Belmont Cameli, die we al konden zien in de moderne herwerking van Saved by the Bell, speelt Eli.

Verder zien we in de film nog acteurs Kate Bosworth (Blue CrushSuperman Returns), Dermot Mulroney (Station 19ShamelessMy Best Friend’s Wedding), Andie MacDowell (MaidFour Weddings and a Funeral), Laura Kariuki (The Wonder YearsBlack Lightning), Marcus Scribner (Black-ish), Disney Channel-ster Genevieve Hannelius, singer-songwriter Samia Finnerty, Ricardo Hurtado (Malibu RescueCountry Comfort) en So You Think You Can Dance-ster Paul Karmiyran.

To All the Boys I’ve Loved Before-scenarist Sofia Alvarez schreef ook het scenario voor deze film. Daarnaast maakt ze met Along for the Ride ook haar regiedebuut.

Bekijk hieronder (nogmaals) de trailer van Along for the Ride:

De romantische film Along for the Ride is vanaf nu te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...