Netflix onthult trailer nieuwe romantische film ‘Along for the Ride’ van ‘To All the Boys’-scenarist

Het is al even geleden dat we van Netflix nog een supercheesy romantische film te zien kregen. Maar daar lijkt nu verandering in te komen met de nieuwe film Along for the Ride. Die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sarah Dessen en gaat over een meisje dat nog ten volle van het leven wil genieten alvorens ze haar studies aan de universiteit begint.

Netflix heeft onlangs de nieuwe trailer vrijgegeven voor de verfilming van Sarah Dessens gelijknamige bestsellerroman Along for the Ride. Het young adult-boek verkent de laatste, zorgeloze zomer vol plezier en vrijheid van een meisje vlak voordat ze gaat studeren aan de universiteit. De romantische dramafilm komt op 22 april 2022 naar de streamingdienst.

Along for the Ride

Along for the Ride volgt het verhaal van Auden. Ze is bijna afgestudeerd aan de middelbare school en vertrekt na de zomer naar de universiteit. Ze merkt echter op dat ze bijna al haar tienerjaren doorbracht achter de schoolboeken. Tijdens haar laatste vrije en zorgeloze zomer besluit ze om nog volop van het leven te genieten en plezier te maken nu het nog kan. Hiervoor reist ze af naar het pittoreske Colby Beach samen met haar vader. Daar zondert Auden zich toch liever af van de rest en brengt ze zo dus het grootste deel van haar tijd ’s nachts door op straat.

Maar alles verandert wanneer ze op een nacht de mysterieuze Eli ontmoet. Samen maken ze superleuke nachtelijke uitstapjes en helpt Eli Auden een kant van het leven te zien en te ervaren die tot nu toe nog volledig onbekend was voor haar. Uiteindelijk lijkt die toevallig ontmoeting tussen Eli en Auden uit te monden tot een zoektocht naar wat ze beiden willen in het leven en hoe ze zelf in dat leven willen staan.

Regiedebuut

Opkomende ster Emma Pasarow speelt de hoofdrol van Auden. Acteur Belmont Cameli, die we al konden zien in de moderne herwerking van Saved by the Bell, speelt Eli. Verder spelen nog Kate Bosworth (Blue Crush, Superman Returns), Dermot Mulroney (Station 19, Shameless, My Best Friend’s Wedding), Andie MacDowell (Maid, Four Weddings and a Funeral), Laura Kariuki (The Wonder Years, Black Lightning), Marcus Scribner (Black-ish), Disney Channel-ster Genevieve Hannelius, singer-songwriter Samia Finnerty, Ricardo Hurtado (Malibu Rescue, Country Comfort) en So You Think You Can Dance-ster Paul Karmiyran mee in de film.

To All the Boys I’ve Loved Before-scenarist Sofia Alvarez schreef ook het scenario voor deze film. Daarnaast maakt ze met Along for the Ride ook haar regiedebuut. Along for the Ride verschijnt vanaf 22 april 2022 op Netflix.

Vang hieronder wat coole zomervibes met de trailer van Along for the Ride:

De romantische dramafilm Along for the Ride verschijnt vanaf 22 april op Netflix. Kijk je liever series? Scrol dan eens tussen onze top 50 beste Netflixseries-lijst.

Meer
Lees meer...