Amerikaanse man laat Albert Heijn-logo op z’n gezicht tatoeëren

Misschien ben je wel een grote fan van de Nederlandse winkelketen Albert Heijn. Maar je zal nooit zo’n grote fan zijn als deze Amerikaan. De man liet namelijk het logo van de Nederlandse winkel tatoeëren naast z’n oog.

Sommige mensen laten de naam van hun geliefde tatoeëren of een verwijzing naar een van hun passies. Maar deze Amerikaanse man heeft een wel heel bijzondere tattoo laten zetten.

Gratis suikerwafels

De Amerikaan deelde zijn foto’s op Reddit in de subreddit Amsterdam. Bij twee foto’s van zijn gloednieuwe tattoo van het Albert Heijn-logo deelde hij de volgende boodschap: “Ik hoorde dat dit de manier is om levenslang gratis suikerwafels te krijgen? Maak je geen zorgen, ik woon in Amerika waar niemand zal weten wat dit symbool betekent. Het zal ons kleine Nederlandse geheimpje zijn. PS: Ik hoop dat iemand van het management dit kan zien”.

En dat laatste lijkt alvast het geval te zijn. Want in de reacties zien we iemand die werkt bij Albert Heijn. “Ik ga het zeker aan mijn collega’s tonen”, zo klinkt het. Misschien kunnen die gratis wafels er dus echt komen.

I heard this is the way to secure free suikerwafels for life? (don’t worry, I live in America where no one will know what the symbol means anyways) It will be our little Dutch secret <3 (p.s. I hope someone from management can see this) xxx from r/Amsterdam

Bonuskaart

Op de foto’s is te zien hoe hij de tattoo laat zetten en hoe hij er uiteindelijk ook echt staat naast z’n oog. De man in kwestie is duidelijk geen vreemde voor gezichtstattoo’s, want zo heeft hij ook al een groot exemplaar op zijn wang en op zijn voorhoofd. Maar onze favoriet is toch sowieso zijn gloednieuwe Albert-Heijn-tattoo.

In de comments krijgt hij alvast een tip voor zijn volgende volgende tattoo. “Misschien kan je de tattoo updaten met de barcode van je bonuskaart”, zo klinkt het. Dat kan natuurlijk praktisch zijn bij een bezoekje aan Albert Heijn, zo ben je je bonuskaart nooit meer kwijt.

Meer
Lees meer...