Animatieserie ‘X-Men ’97’ vanaf vandaag op Disney+

Goed nieuws voor fans van Marvel! Vanaf vandaag, 20 maart 2024, is de nieuwe animatieserie X-Men ’97 te zien op Disney+. De nieuwe serie is een rechtstreeks vervolg op de iconische X-Men: The Animated Series uit de jaren 90. De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar om te streamen.

De animatieserie X-Men ’97 brengt de geliefde personages uit de originele serie opnieuw tot leven. Het verhaal speelt zich af aan het einde van het vorige millennium en is gebaseerd op het Marvel Comics-superheldenteam X-Men. De serie is een eerbetoon aan de originele show uit 1992-1997, met terugkerende stemacteurs zoals Cal Dodd als Wolverine en Alison Sealy-Smith als Storm.

Het is het eerste X-Men-project van Marvel Studios sinds het de film- en televisierechten op de personages terugkreeg. De animatie wordt verzorgd door Studio Mir en heeft een mix van avontuur en superheldendrama.

Plot

In de nieuwe serie worden de X-Men geconfronteerd met een grote uitdaging: de afwezigheid van Professor Charles Xavier. Zonder hun mentor moeten ze zich aanpassen aan een wereld zonder zijn begeleiding, wat leidt tot nieuwe uitdagingen en onverwachte allianties. Ze moeten vechten tegen verschillende bedreigingen, waaronder Sentinel-robots en sinistere vijanden.

Tien afleveringen

Het eerste seizoen van X-Men ’97 is vanaf vandaag exclusief te zien op Disney+ en omvat tien afleveringen. De eerste twee afleveringen zijn nu al beschikbaar, nieuwe afleveringen volgen en worden wekelijks uitgezonden. Er zouden ook al plannen zijn voor een tweede en derde seizoen.

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...