‘The Marvels’ volgende maand te zien op Disney+

Disney+ zet zijn gewoonte verder. Ook de nieuwste Marvelfilm The Marvels zal al snel op de streamingdienst verschijnen. De film kwam in november uit in de bioscoop, maar kon nooit een groot publiek overtuigen. Nu hoopt Marvel Studios door een snelle release op Disney+ toch nog op een klein succes.

Vanaf woensdag 7 februari is The Marvels te zien vanuit de woonkamer. Op die dag verschijnt de meest recente film uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) op Disney+. In de nieuwe film wisselen drie van Marvels bekendste vrouwelijke superhelden van krachten. Hoewel het in eerste instantie vooral enorm verwarrend werkt, lijken de drie er ook al snel de voordelen van in te zien.

The Marvels

De Marvelfilm The Marvels volgt de gebeurtenissen na de meest recente reeks Ms. Marvel. Daarin was te zien hoe Kamala Khan (Iman Vellani), die zelf grote fan was van de Avengers en Captain Marvel, haar superkrachten ontdekte en die onder controle probeerde te krijgen. Aan het einde van die reeks was al te zien hoe Captain Marvel (Brie Larson) in haar kamer in New Jersey terechtkwam.

In de film krijgen de twee ook nog gezelschap van Monica Rambeau (Teyonah Parris). Wanneer ze alle drie van krachten lijken te wisselen en ook elkaars omgeving lijken over te nemen, slaat de paniek toe. Samen moeten ze op zoek gaan naar een oplossing en vooral: een manier om het kwaad te verslaan.

Geen succes

The Marvels was vanaf november in de bioscoop te zien, maar werd daar geen groot succes. Hoewel er heel wat positieve reacties kwamen op het verhaal, leken er te weinig mensen echt geïnteresseerd te zijn in de film. In de eerste maand viel de film al uit de top 10 in de Verenigde Staten en ook de opbrengst sloeg tegen.

Met een vroege release op Disney+ probeert Marvel Studios de film toch nog bij de juiste mensen te krijgen. The Marvels zal op 7 februari op de streamingdienst verschijnen.

Meer
Lees meer...