‘The Marvels’ vanaf nu te zien in de bioscoop

Vanaf vandaag, 8 november, is de nieuwste film van Marvel Studios te zien in de bioscoop. Het gaat om The Marvels met personages Ms. Marvel, Captain Marvel en Monica Rambeau in de hoofdrollen. De film zal het goed moeten doen om de studio uit hun dipje te verlossen. De eerste reacties zijn alvast verrassend positief.

In de nieuwe film The Marvels bundelen drie van Marvels bekendste vrouwelijke superhelden de krachten. Hoewel het in eerste instantie vooral enorm verwarrend werkt, lijken de drie er ook al snel de voordelen van in te zien. De film komt er na heel wat mindere projecten van Marvel Studios. Het is dus van groot belang dat deze wel goed scoort.

The Marvels

De nieuwe Marvelfilm The Marvels volgt de gebeurtenissen na de meest recente reeks Ms. Marvel. Daarin was te zien hoe Kamala Khan, die zelf grote fan was van de Avengers en Captain Marvel, haar superkrachten ontdekte en die onder controle probeerde te krijgen. Aan het einde van die reeks was al te zien hoe Captain Marvel in haar kamer in New Jersey terechtkwam.

Dat was een link naar het komende The Marvels. Daarin zal te zien zijn dat Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) van plaats lijken te wisselen wanneer ze hun krachten gebruiken. Ze zullen moeten samenwerken om te ontdekken waarom dat gebeurt. En daar lijkt vooral Kamala enorm blij mee te zijn, want zij is grote fan van de twee anderen.

Belangrijke release

Hoewel de grote release pas voor vrijdag 10 november is, is de film bij ons al uit. Naar goede gewoonte zijn nieuwe projecten in België altijd al op woensdag te zien, waardoor fans nu dus ook al vroeg toegang krijgen tot de nieuwste film van het Marvel Cinematic Universe.

Ook journalisten en filmcritici kregen al toegang en die deelden al volop hun mening. De laatste tijd loopt het niet zo goed met de films van Marvel Studios. Ondanks het succes van Guardians of the Galaxy Vol. 3 eerder dit jaar, waren er ook Ant-Man and the Wasp: Quantumania en vorig jaar Thor: Love and Thunder. Die twee laatste projecten konden alles behalve overtuigen.

Eerste reacties

Het is dus van groot belang dat de nieuwste film met open armen ontvangen wordt. In eerste instantie leek dat al niet het geval aangezien heel wat fans van Marvel lieten weten niet echt geïnteresseerd te zijn in de personages. Maar aan de eerste reacties te zien, zijn kijkers toch blij verrast.

Na de première regende het op sociale media positieve reacties. De film wordt omschreven als “grappig, energievol en vol girlpower” en velen zijn dan vooral overtuigd van de acteertalenten van actrice Iman Vellani als Ms. Marvel. Of die positieve reacties ervoor kunnen zorgen dat de fans de weg naar de bioscoop terugvinden, valt af te wachten.

(Her)bekijk de trailer van The Marvels hier:

The Marvels is nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...