‘The Marvels’: Captain Marvel trekt naar New Jersey in nieuwe beelden

Volgende week is het zover. Op 8 november verschijnt de nieuwste Marvelfilm in de zalen. Deze keer gaat het om The Marvels waarin drie superhelden onverwacht samenkomen. In de eerste trailer zagen we al hoe het trio van krachten en levens leken te wisselen en dat keert ook nu terug in een nieuwe clip.

In de nieuwe film The Marvels bundelen drie van Marvels bekendste vrouwelijke superhelden de krachten. Hoewel het in eerste instantie vooral enorm verwarrend werkt, lijken de drie er ook al snel de voordelen van in te zien. Marvel deelde alvast een eerste volledige clip.

The Marvels

De nieuwe Marvelfilm The Marvels volgt de gebeurtenissen na de meest recente reeks Ms. Marvel. Daarin was te zien hoe Kamala Khan, die zelf grote fan was van de Avengers en Captain Marvel, haar superkrachten ontdekte en die onder controle probeerde te krijgen. Aan het einde van die reeks was al te zien hoe Captain Marvel in haar kamer in New Jersey terechtkwam.

Dat was een link naar het komende The Marvels. Daarin zal te zien zijn dat Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) van plaats lijken te wisselen wanneer ze hun krachten gebruiken. Ze zullen moeten samenwerken om te ontdekken waarom dat gebeurt. En daar lijkt vooral Kamala enorm blij mee te zijn, want zij is grote fan van de twee anderen.

Nieuwe beelden

Omdat de film volgende week verschijnt, wil Marvel de fans alvast een voorsmaakje geven. Dat doen ze in de vorm van een eerste volledige scène. Die scène bevindt zich in het begin van de film. Carol Danvers – ook wel bekend als Captain Marvel – komt in de woonkamer van Kamala terecht in New Jersey. Daar wordt ze achtervolgd door vijanden die ze door een portaal heeft meegenomen vanuit de ruimte.

Ondanks het feit dat ze zich ineens in een andere omgeving bevindt, lijkt Carol vooral gebrand te zijn op het verslaan van de vijand. Daarbij krijgt ze onverwachte hulp van de ouders van Kamala, die zich daarna vooral veel vragen beginnen stellen.

Bekijk de eerste scène hier:

Meer
Lees meer...