‘The Marvels’: Dit moet je weten over de hoofdpersonages uit aankomende Marvelfilm

The Marvels is de volgende superheldenfilm die uitkomt in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Daarin moeten Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) het opnemen tegen een groot gevaar. Die drie hoofdpersonages hebben alle drie een verschillende achtergrond in het MCU en daarvan heeft Marvel nu een overzicht gemaakt.

Een jaar geleden heeft Marvelbaas Kevin Feige een nieuwe tijdlijn vol projecten aangekondigd. Die tijdlijn toont aan dat Marvel het ook de komende jaren niet rustiger aan zal doen en dat de planning tot 2025 propvol staat.

Daarbij hoort ook The Marvels. Die film is een directe sequel op Captain Marvel uit 2019. Daarnaast bouwt The Marvels ook verder op de series Ms. Marvel, WandaVision en zelfs het recente Secret Invasion. De belangrijkste personages uit die reeksen komen straks namelijk allemaal samen. Omdat je mogelijk het overzicht wat kwijt kan raken, heeft Marvel nu een korte video gemaakt met de voorgeschiedenis van alles. Daarin zien we hoe alles zal samenkomen in The Marvels.

Carol Danvers

In The Marvels zien we hoe Captain America, ook bekend als Carol Danvers (Brie Larson), haar identiteit heeft teruggevorderd van de tirannieke Kree en wraak heeft genomen op de Supreme Intelligence. Nu krijgt ze echter te maken met een gedestabiliseerd universum. Zo belandt ze in een wormgat waar haar krachten verstrengeld raken met die van Kamala Khan aka Ms. Marvel en astronaute Captain Monica Rambeau. Daardoor verwisselen deze drie personen telkens van plaats als ze hun krachten gebruiken. Ze zullen dus alle drie moeten samenwerken om het universum te redden.

Bekijk hier de nieuwe clip over The Marvels:

The Marvels komt op 8 november uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...