‘The Marvels’ krijgt nieuwe trailer met veel aandacht voor Captain Marvel (Brie Larson)

Marvel Studios heeft zojuist een nieuwe trailer gedeeld voor de geplande superheldenfilm The Marvels. Daarin moeten Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) het opnemen tegen een groot gevaar.

Een jaar geleden heeft Marvelbaas Kevin Feige een nieuwe tijdlijn vol projecten aangekondigd. Die tijdlijn toont aan dat Marvel het ook de komende jaren niet rustiger aan zal doen en dat de planning tot 2025 propvol staat.

Een van die nieuwe projecten is The Marvels, dat de volgende release van Marvel wordt na Guardians of the Galaxy Vol. 3. In The Marvels krijgen de fans opnieuw meer te zien van Captain Marvel (Brie Larson), die hiervoor nog maar in twee andere projecten te zien was. Ook Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) krijgen een belangrijke rol in de film. Een ding is zeker: girlpower zal overheersen in het nieuwste Marvelproject.

The Marvels

De nieuwe Marvelfilm The Marvels volgt de gebeurtenissen na de recente reeks Ms. Marvel. Daarin was te zien hoe Kamala Khan, die zelf grote fan was van de Avengers en Captain Marvel, haar superkrachten ontdekte en die onder controle probeerde te krijgen. Aan het einde van die reeks was al te zien hoe Captain Marvel in haar kamer in New Jersey terechtkwam.

In de eerste trailer van The Marvels konden we kennismaken met Carol Danvers, Kamala Khan en Monica Rambeau, die onderling van plaats leken te wisselen. In de nieuwe trailer ligt de focus meer op Carol Danvers aka Captain Marvel. Daarnaast krijgen we ook slechterik Dar-Benn, gespeeld door Zawe Ashton (The Handmaid’s Tale), te zien.

Bekijk de trailer van The Marvels hier:

The Marvels komt op 8 november uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...