Drie superhelden lijken van leven te wisselen in eerste trailer ‘The Marvels’

Binnen enkele maanden is het eindelijk zover. Dan zullen Captain Marvel, Ms. Marvel en Monica Rambeau hun krachten bundelen in de nieuwe Marvelfilm The Marvels. En dat bundelen van die krachten mag je best letterlijk nemen, want in de eerste trailer lijken de drie zelfs van leven te wisselen wanneer ze die krachten willen gebruiken. De film komt op 8 november uit in de bioscoop.

Enkele maanden geleden heeft Marvelbaas Kevin Feige een nieuwe tijdlijn vol projecten aangekondigd. Die tijdlijn toont aan dat Marvel het ook de komende jaren niet rustiger aan zal doen en dat de planning tot 2025 propvol staat.

Een van die nieuwe projecten is The Marvels. Daarin krijgen de fans opnieuw meer te zien van Captain Marvel (Brie Larson) die hiervoor nog maar in twee andere projecten te zien was. Ook Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) krijgen een belangrijke rol in de film. Een ding is zeker: girlpower zal overheersen in het nieuwste Marvelproject.

The Marvels

De nieuwe Marvelfilm The Marvels volgt de gebeurtenissen na de meest recente reeks Ms. Marvel. Daarin was te zien hoe Kamala Khan, die zelf grote fan was van de Avengers en Captain Marvel, haar superkrachten ontdekte en die onder controle probeerde te krijgen. Aan het einde van die reeks was al te zien hoe Captain Marvel in haar kamer in New Jersey terechtkwam.

Dat was een link naar het komende The Marvels, waarvan Marvel zonet de eerste teaser trailer deelde. Daarin is te zien dat Carol Danvers, Kamala Khan en Monica Rambeau van plaats lijken te wisselen wanneer ze hun krachten gebruiken. Ze zullen moeten samenwerken om te ontdekken waarom dat gebeurt. En daar lijkt vooral Kamala enorm blij mee te zijn.

Grote cast

Naast Brie Larson, Iman Vellani en Teyonah Parris doen er nog heel wat grote en veelbelovende namen mee in de film. Zo is in de trailer alvast te zien dat Samuel L. Jackson opnieuw terugkeert als Nick Fury en zijn ook Saagar Shaikh, Zenobia Shroff en Mohan Kapur opnieuw te zien als de familie van Kamala.

De twee bekendste nieuwe gezichten zijn Zawe Ashton (The Handmaid’s Tale) en de Zuid-Koreaanse superster Park Seo-joon. Die laatste is een van de meest gevraagde acteurs in Zuid-Korea. Hij was onder andere al te zien in de Oscarwinnende film Parasite en in de reeksen Kill Me, Heal MeShe Was PrettyHwarangWhat’s Wrong With Secretary Kim en Itaewon Class.

Welke twee rollen de nieuwelingen zullen spelen, is nog niet helemaal duidelijk. Al word er van het personage van Park Seo-joon verwacht dat hij kortstondig de man van Captain Marvel zal spelen.

Bekijk de trailer van The Marvels hier:

The Marvels komt op 8 november uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...