Internet lacht met mislukte ‘Wednesday’-tattoo die op Samuel L. Jackson lijkt

Een van de populairste series van vorig jaar is zonder twijfel Wednesday. De serie over de dochter uit de Addams Family kwam pas eind november uit, maar ontpopte zich toch meteen tot een grote hype. En zoals dat gaat bij populaire series, zijn er ook superfans. Een van die superfans besloot het personage Wednesday dan ook meteen te vereeuwigen op zijn lichaam. Maar dat verliep minder goed dan verwacht.

Wednesday is de laatste topreeks van Netflix. De reeks staat op de tweede plek in de lijst met best bekeken Engelstalige series op de streamingdienst ooit. Zo stak het dit jaar nog het razend populaire DAHMER voorbij. Enkel het vierde seizoen van Stranger Things deed vorig jaar beter

Ondertussen heeft Netflix de komst van een tweede seizoen al aangekondigd en daar zijn de fans van de serie maar al te blij mee. Sommigen hechten zelfs zoveel belang aan de nieuwe reeks, dat ze al voor een tattoo van Wednesday gaan. Maar die lukken niet altijd zo goed. Het internet lacht namelijk al dagen met een mislukte tattoo van het personage dat meer op acteur Samuel L. Jackson zou lijken.

Wednesday

In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter zich, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moet ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast brengt ook de school enkele geheimen met zich mee. En die geheimen gaat Wednesday, op haar eigen manier, proberen oplossen.

De persoonlijkheid van Wednesday, en de ietwat creepy manier van communiceren, is voor vele kijkers toch herkenbaar. Zij identificeren zich met het personage en zijn blij dat introverte karakters meer plaats krijgen in films en series. Sommigen vinden de reeks zo goed dat ze zelf beslisten om haar te vereeuwigen op hun lichaam.

Samuel L. Jackson

Maar bij een van die mensen is de tattoo geen groot succes. Een paar dagen geleden ging er zo een foto viraal op Twitter, waarop Wednesday meer op een oudere man lijkt dan op zichzelf. “Is dit Wednesday of de dochter van Samuel L. Jackson?”, klinkt het in een tweet. Ook andere tweets halen de mislukte tattoo door het slijk. Volgende keer dus toch twee keer nadenken voor je zo’n belangrijke beslissing neemt.

Bekijk hieronder enkele tweets:

Meer
Lees meer...