Apple komt volgend jaar met heel wat nieuwe audioproducten

Apple lijkt van plan om volgend jaar heel wat nieuwe hardware rond audio uit te brengen. Het gaat om nieuwe AirPods, een nieuwe versie van de AirPods Pro, een koptelefoon AirPods Studio en een nieuwe model HomePod.

In het nieuws: Volgens een rapport van Bloomberg wil Apple in 2021 heel wat nieuwe audioproducten lanceren. Dat zeggen ze op basis van welingelichte bronnen.

AirPods: De langverwachte derde generatie AirPods lijken er dan toch binnenkort aan te komen. Volgens Bloomberg staat de lancering voorlopig gepland voor de eerste helft van 2021.

  • Qua uiterlijk zouden deze nieuwe AirPods te vergelijken zijn met de AirPods Pro, met een korter uitsteeksel en vervangbare ear tips.
  • Om de prijs te drukken, zouden enkele van de premier functies wel ontbreken. Het gaat dan onder andere om noise cancellation.

AirPods Pro: Ook de premium AirPods Pro krijgen in 2021 waarschijnlijk een update. Vermoedelijk moeten we daarvoor wel nog meer dan een jaar wachten.

AirPods Studio: Apple werkt ook nog steeds aan high-end koptelefoon, vergelijkbaar met de gekende Beats-koptelefoons.

  • Het oorspronkelijke plan was om die AirPods Studio (die naam is nog niet officieel bevestigd) eerder dit jaar al uit te brengen. Allerhande vertragingen zorgden er echter voor dat die lancering meermaals uitgesteld is.
  • Wanneer we deze nieuwe draadloze koptelefoon met noise cancellation precies mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Volgens Bloomberg doken er recent opnieuw problemen op die voor vertraging zorgen.

HomePod: Apple lijkt plannen te hebben voor een extra model HomePod.

  • Deze nieuwe HomePod zou ergens het midden houden tussen het oorspronkelijke model en de recent voorgestelde HomePod Mini, zowel qua prijs, qua grootte als qua geluidskwaliteit.
Meer
Lees meer...