Asielkat die lijkt op Baby Yoda gaat viraal

Baby Yoda is zonder twijfel dé rage van het moment. Iedereen werd op slag verliefd op de schattige miniversie van Yoda. En hij groeide al snel uit tot het gezicht van de Disneyreeks The Mandalorian. Nu is er een katje uit een asiel in North Carolina dat viraal gaat omdat het wel heel hard lijkt op Baby Yoda.

Een verzorgster in het Cabarrus Animal Hospital in Kannapolis, North Carolina ontdekte de lookalike van Baby Yoda. De verzorgster, Jana Aviles, is zelf een grote fan van Star Wars en wilde de schattige lookalike met de wereld delen. En al snel ging het beestje viraal.

Baby Yoda Cat
Facebook Baby Yoda Cat

Baby Yoda Cat

Baby Yoda Cat, zoals ze de kat doopte, kreeg een eigen Facebookpagina en groeide uit tot een echte ster. De originele post van Baby Yoda Cat werd al meer dan 4.500 keer gedeeld. En op haar Facebookpagina, die nog maar net werd opgericht, heeft Baby Yoda Cat al meer dan 500 volgers.

Baby Yoda Cat werd gevonden als straatkat en wordt behandeld voor een diepe wonde in haar nek, zo staat te lezen op de Facebookpagina. Ze heeft ook haarverlies door verschillende wonden, vlooien en parasieten. Ondertussen moet Baby Yoda Cat dus nog behandeld worden, en daarvan kan iedereen via de Facebookpagina op de hoogte blijven.

https://www.facebook.com/Likesforlives15/posts/10217992995410734?__xts__[0]=68.ARA7ZZm7Tbi48ZYnxfJIBdv5cLHB6B6aVXTejyMvZm_0ZTRZseU0GynKk9YKCSowDsOcRBN_usuurHZyj91EifTifTYwzgC6T-VbOBb4pAq4J9LBhRz0NWcx-2l4kvw15SamikshEWGzUvjWHp6pbeD2Oi8Uk0XWZLYaTvy_7Q2US7oSTU4JEeM3xJhJHGIM1ypyKOfkqx0t7V4pxQ&__tn__=-R

Adoptie

De hele wereld leeft dus mee met Baby Yoda Cat, al zal ze nog wel een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven. Maar ondanks haar gezondheidsproblemen, is Baby Yoda Cat wel een droomkat. “Ze was altijd al heel, heel lief. We konden haar makkelijk overal mee naartoe nemen om haar te verzorgen.”

Wanneer ze helemaal gezond verklaard wordt, zal Baby Yoda Cat beschikbaar zijn voor adoptie. En wij zijn er zeker van dat ze binnen de kortste keren een nieuwe thuis zal vinden. Want wie wil er nu geen kleine Baby Yoda in huis?

Meer
Lees meer...