Astrid Coppens en Natalia ruilen glamoureuze levens in voor nieuw programma

Vanaf volgende week kunnen kijkers van VTM 2 op de zender terecht voor een nieuw realityprogramma. In Astrid en Natalia back to reality trekken Astrid Coppens en Natalia naar een ander huis. Daarbij krijgen ze ook een beperkt budget en moeten ze als alleenstaande mama’s zien rond te komen.

Nadat Karen Damen en James Cooke het eerder al deden op Play4, gaan er nu ook op VTM 2 twee bekende gezichten de uitdaging aan. Astrid Coppens en Natalia gaan een maand lang hun luxeleventje inruilen voor een kleiner huis en een beperkter budget. De reeks is vanaf maandag 19 februari te zien.

Astrid en Natalia

“De twee glamoureuze mama’s stappen samen met hun kids uit hun luxebestaan om een maand lang het leven van een alleenstaande, werkende mama te leiden”, klinkt het in de samenvatting. Veel meer is er over het programma nog niet bekend. Toch kunnen we alvast verwachten dat de twee soms een gigantische realitycheck zullen ondergaan.

In Nederland wordt dit soort programma’s, denk maar aan Chateau Bijstand, niet altijd even positief onthaald. Zo vinden mensen dat er op die manier wordt gelachen met de mensen die het minder hebben. Volgens VTM is er bij het nieuwe Astrid en Natalia back to reality heel hard gelet op hoe het programma zal overkomen.

In de eerste aflevering krijgen de twe alvast hun nieuwe habitat in Turnhout te zien en krijgen ze ook meteen een budget. Met dat budget zullen ze hun huis moeten inrichten én een auto moeten kopen.

Meer
Lees meer...