ATEEZ kondigt nieuwe data en extra stops aan voor Europese tour

De K-popgroep ATEEZ heeft nieuwe data aangekondigd voor hun ‘The Fellowship: Beginning of the End’-tour. Oorspronkelijk was die tour gepland voor het voorjaar van 2020, maar door de uitbraak van het coronavirus moest deze meermaals uitgesteld worden. Nu zijn er nieuwe data aangekondigd, waarbij er ook extra stops zijn toegevoegd aan de tour.

Eind 2019 kondigde ATEEZ z’n ‘The Fellowship: Beginning of the End’-tour aan, daarbij zouden ze ook halt houden in Europa. Maar net voor de groep naar Europa kon afreizen, gingen verschillende Europese landen voor de eerste keer in lockdown.

Derde data

Het Europese tak van de tour werd eerst voor onbepaalde tijd uitgesteld. Na enkele maanden werden nieuwe data geprikt in februari 2022, maar ook dat bleek te optimistisch te zijn. Waardoor het concert opnieuw uitgesteld moest worden.

En nu komt dus het nieuws over de nieuwe data. Over heel Europa zijn de coronamaatregelen aan het afnemen, waardoor de kans klein is dat de concerten opnieuw uitgesteld zullen moeten worden. Wie een ticket had voor een van de originele stops in 2020 kan dat ook nu gebruiken. Als je op de nieuwe datum niet kan, kan je ook je geld terugvragen.

Extra stops

Naast de nieuwe data voor de aangekondigde concerten, zijn er ook enkele extra stops toegevoegd aan de Europese tak van de tour van ATEEZ. Daarbij gaat het om Berlijn, Madrid en Londen die een extra concert krijgen.

De tickets voor deze nieuwe stops gaan op vrijdag 18 maart in voorverkoop. Ook voor Parijs gaan de tickets opnieuw in voorverkoop, wie een ticket had voor dat concert kreeg z’n geld namelijk eerder al terug.

Dit zijn de nieuwe data van de tour:

  • 23 april 2022: Madrid – Palacio Vistalegre
  • 24 april 2022: Madrid – Palacio Vistalegre (Extra datum)
  • 30 april 2022: Londen – OVO Arena, Wembley
  • 1 mei 2022: Londen – OVO Arena, Wembley (Extra datum)
  • 4 mei 2022: Parijs – Accor Arena
  • 8 mei 2022: Berlijn – Mercedes-Benz Arena
  • 9 mei 2022: Berlijn – Mercedes-Benz Arena (Extra datum)
  • 12 mei 2022: Amsterdam – AFAS LIVE
  • Nog geen datum: Warschau – Torwar

Bekijk hier info over de nieuwe data van de ‘The Fellowship: Beginning of the End’-tour van ATEEZ:

Meer
Lees meer...