‘Avatar: The Way of Water’ krijgt eerste teaser trailer

De eerste teaser trailer voor Avatar: The Way of Water staat online. De film is een eerste vervolg op de meest succesvolle film aller tijden: Avatar. The Way of Water is vanaf 14 december 2022 te zien in de bioscoop.

Avatar: The Way of Water heeft een eerste teaser trailer. Die trailer is al sinds vrijdag 6 mei in alle bioscopen te zien, maar staat sinds vandaag ook online. The Way of Water is een vervolg op de gigantisch populaire film Avatar uit 2009. Een groot deel van de cast keert terug voor dit vervolg en ook regisseur James Cameron was terug van de partij. Fans kunnen vanaf 14 december 2022 naar de cinema om de film te gaan bekijken.

Avatar

In de eerste Avatar-film wordt oorlogsveteraan Jake Sully (Sam Worthington) naar de maan Pandora gebracht. Daar moet hij grondstoffen zien te vinden. Wat hij en de anderen niet weten, is dat de planeet wordt bewoond door de Na’vi. Het project bracht uiteindelijk meer dan 2,7 miljard dollar (2,5 miljard euro) op, waarmee het de meest succesvolle film aller tijden werd.

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. Het vertelt het verhaal van de familie Sully, de problemen die hen achtervolgen en de moeite die ze doen om elkaar te beschermen. Om terug in de Avatar-stemming te komen, zal de eerste film alvast vanaf 21 september 2022 terug te zien zijn in de Belgische bioscoop.

In de cast keren o.a. acteurs Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang terug. Ook Kate Winslet, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco en Jemaine Clement zullen te zien zijn.

Bekijk de teaser trailer van Avatar: The Way of Water hier:

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december 2022 in de bioscoop te zien.

Meer
Lees meer...