‘Avatar: The Way of Water’ is vanaf volgende maand te vinden op Disney+

Goed nieuws voor mensen die niet naar de cinema zijn geraakt om Avatar: The Way of Water te bekijken. Want binnenkort kan je gewoon thuis in je eigen zetel naar de film kijken. De tweede film in de Avatar-reeks is vanaf volgende maand namelijk te vinden op de streamingdienst Disney+.

Enkele maanden geleden verscheen Avatar: The Way of Water in de zalen. De film werd een gigantisch succes en groeide met een box-office van 2,32 miljard dollar uit tot de op twee na grootste film aller tijden. Enkel voorganger Avatar (2,9 miljard dollar) en Avengers: Endgame (2,8 miljard dollar) doen beter. En die film kan je binnenkort gewoon terugvinden op Disney+.

Avatar: The Way of Water

Vanaf woensdag 7 juni 2023 zal je op Disney+ kunnen kijken naar de volledige 3 uur en 16 minuten van de film Avatar: The Way of Water. In de Verenigde Staten zal die film vanaf dezelfde dag ook te vinden zijn op de streamingdienst Max (die tot voor kort HBO Max heette).

Regisseur James Cameron bevestigde al dat er nog zeker drie films zullen volgen in de Avatar-reeks. De eerstvolgende staat gepland voor december 2024. Die film werd opgenomen op hetzelfde moment als Avatar: The Way of Water. En er zou ook al een deel van de vierde film opgenomen zijn.

Bekijk hier de nieuwe video waarmee Disney+ de komst van Avatar: The Way of Water aankondigde:

Avatar: The Way of Water is vanaf woensdag 7 juni te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...