Avril Lavigne recreëert na 20 jaar cover debuutalbum ‘Let Go’

Het is al 20 jaar geleden dat Avril Lavigne haar debuutalbum ‘Let Go’, met daarop hits als Sk8r Boi, Complicated en With You, uitbracht. Om die verjaardag te vieren bracht de zangeres een bezoekje aan de plaats waar de foto die gebruikt werd als albumcover 20 jaar geleden werd gemaakt.

Toen haar debuutalbum uitkwam, was de Canadees-Franse zangeres Avril Lavigne amper 17 jaar oud. Ondertussen zijn we 20 jaar later, al zou je dat niet zeggen wanneer je de zangeres nu ziet. Avril is op dit moment opnieuw aan het touren. Daarbij stond ze in Madison Square Garden in New York City. Maar voor dat optreden keerde ze nog even terug naar een bijzondere plaats in de stad.

‘Let Go’

Op de cover van het album ‘Let Go’ is Avril Lavigne te zien op een druk kruispunt. Om de 20ste verjaardag van het album te vieren, keerde de zangeres nog eens terug naar dat specifieke kruispunt. Daar poseerde ze in exact dezelfde houding als 20 jaar geleden.

Avril deelde de nieuwe foto’s vanop het kruispunt op Twitter, maar maakte ook een TikTok op de locatie. Daarvoor gebruikte ze de trend van het nummer I’m Just A Kid van Simple Plan. Op de tonen van dat nummer tonen mensen zichzelf nu in een pose waarna ze een foto toevoegen van zichzelf in die pose van enkele jaren geleden. De perfecte trend dus voor de throwback van Avril Lavigne.

Bekijk hier ook de video op TikTok:

@avrillavigne

20 years later…

♬ I'm Just a Kid – Simple Plan
Meer
Lees meer...