‘Bad Boys 4’ komt eraan: script is officieel in de maak!

Goed nieuws voor de fans van de Bad Boys-reeks! Want na het gigantische succes van Bad Boys For Life komt er nu ook officieel een vierde film over politie-agenten Mike Lowery en Marcus Burnett. Het script voor die film is in de maak, dat heeft producent Jerry Bruckheimer bevestigd tijdens een interview.

Bad Boys For Life, het Hollywood-debuut van “onze” Adil El Arbi en Bilall Fallah, ging in januari in première. De derde film in de Bad Boys-franchise was meer dan gewoon “de sequel waar fans al 17 jaar op aan het wachten waren”, want ook recensenten waren enthousiast.

Bad Boys For Life

Bad Boys For Life zorgde ervoor dat het Bad Boys-merk evolueerde, en zelfs volwassen werd. De prent haalde zo’n 419 miljoen dollar binnen (da’s iets minder dan 382 mijloen euro). Da’s indrukwekkend, want de film is gemaakt met een budget van “maar” 90 miljoen dollar (82 miljoen euro).

Op dit moment is Bad Boys For Life de meest succesvolle film van 2020. Dat kan natuurlijk ook aan de wereldwijde uitbraak van het coronavirus liggen, die de hele filmindustrie deed stilvallen. Sinds midden maart zijn overal ter wereld bioscopen gesloten, en worden producties en premières van films uitgesteld.

Bad Boys 4

Helemaal op het einde van de film zet Bad Boys For Life de deur op een kier voor een vervolg. Het werd al snel duidelijk dat die mogelijkheid er was, maar Sony wilde nog even afwachten en zien hoe de prent het in de bioscoop zou doen.

Nu duidelijk is dat de prent van de hand van onder andere Adil El Arbi en Bilall Fallah een succes was, is ook officieel bevestigd dat er een Bad Boys 4 komt. Het script voor die prent is zelfs al in de maak! Dat heeft één van de producers van de Bad Boys-reeks, Jerry Bruckheimer verteld tijdens een interview.

Wie werkt mee?

https://www.instagram.com/p/B7EAE7YlNjK/

Bruckheimer liet tijdens het interview met Collider niet vallen wie precies aan het script aan het werken was. Maar volgens eerder berichtgeving zou het opnieuw Chris Bremner zijn, die z’n schouders onder het project steekt.

Hoofdrolspelers Will Smith (Mike Lowery) en Martin Lawrence (Marcus Burnett) kunnen natuurlijk niet ontbreken. Al hebben de twee acteurs nog niet officieel bevestigd dat ze opnieuw in de huid van de “bad boys” zullen kruipen. Ook Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben nog niets bevestigd.

Meer
Lees meer...