Marvel wil samenwerken met Adil El Arbi en Bilall Fallah: eerste meeting is achter de rug

Adil El Arbi en Bilall Fallah waren in België al langer bekenden, maar met Bad Boys For Life hebben ze dat succes uitgebreid naar de rest van de wereld. En da’s niet onopgemerkt voorbij gegaan, want het regisseursduo heeft er net een meeting met Marvel op zitten!

Met Bad Boys For Life hebben Adil El Arbi en Bilall Fallah hun eerste internationale succes beet. De derde film in de Bad Boys-reeks over Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) ging eerder deze maand in première en werd een onverwacht groot succes.

Hoge verwachtingen? Geen probleem!

Het regisseursduo kreeg al heel wat positieve reacties op hun meest recente prent, ook van recensenten en critici. Het succes van Bad Boys For Life komt onverwacht, want meestal worden alleen matige films gereleased in januari.

Bovendien was de druk voor El Arbi en Fallah heel groot, want de tweede film uit de Bad Boys-reeks verscheen al 17 jaar geleden. De verwachtingen lagen dus heel hoog. Maar aan die hoge verwachtingen hebben de twee Belgen dus duidelijk voldaan.

Meeting met Marvel

Niet alleen kijkers en recensenten waren fan van Bad Boys For Life. Ook andere filmstudio’s vonden dat het duo puik werk geleverd had. Vorige week al vertelde Adil El Arbi op de nationale radio dat Marvel (de makers van kaskraker Avengers: Endgame) hem en z’n kompaan Bilall Fallah wilde ontmoeten.

En die ontmoeting is ondertussen achter de rug! El Arbi praatte achteraf met een journalist van comicbook.com. De regisseur vertelde dat het gesprek niet over een specifiek project ging, maar dat dat er binnenkort wel eens zou kunnen komen.

Twijfel over format

“Ze zeiden dat ze Bad Boys For Life goed vonden en vroegen ons simpelweg: ‘Wat willen jullie doen? Laat ons iets zoeken om samen aan te werken.” Er is dus nog niet echt iets gepland, het was gewoon een meeting”, klonk het bij El Arbi over het gesprek met Marvel (dat deel uitmaakt van de Disney-groep).

Of ze met Marvel een film of een serie willen maken, daar zijn de twee nog niet aan uit. “Met Disney+ is alles zo hard veranderd, er is zo veel dat we kunnen doen”, verduidelijkte Adil El Arbi die twijfel. Eén ding is zeker: een samenwerking is héél waarschijnlijk!

Meer
Lees meer...