‘Badland Hunters’: Zuid-Koreaanse actiefilm met Don Lee krijgt eerste beelden

Netflix releaset eind deze maand de dystopische actiefilm Badland Hunters. De hoofdrol daarin wordt gespeeld door Don Lee, bekend van Train to Busan en Eternals van Marvel. De aankomende film kreeg zojuist een eerste teaser trailer.

Ook in het nieuwe jaar zal Netflix blijven inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Daarbij horen niet alleen nieuwe series, zoals Doctor Slump en The Bequeathed, maar ook heel wat nieuwe films. Een van de grootste namen op dat vlak is ongetwijfeld de blockbuster Badland Hunters. Die film volgt op Concrete Utopia, maar kan ook als een losstaand verhaal gezien worden.

Don Lee

Badland Hunters vertelt het verhaal van een Seoul dat na een aardbeving in apocalyptische wildernis is wildernis is veranderd. In die wereld is overleven een luxe en worden de weinige mensen die er nog zijn dagelijks zwaar op de proef gesteld door de natuur en de omstandigheden.

In die wilde woestijn is de jager Nam-san een van de meest gevreesde personen. Zijn rol wordt gespeeld door de internationaal bekende acteur Don Lee (Eternals). Hij krijgt steun van zijn jonge partner Choi ji-wan, gespeeld door Lee Jun-young. Die is vooral bekend als Jun van de boyband U-KISS, maar speelde ook al onder andere mee in D.P.. Dat duo wordt tijdens hun avonturen gevolgd door Suna, gespeeld door Roh Jeong-eui (18 Again). Verder maken we ook nog kennis met de dokter Yang Gi-su, gespeeld door Lee Hee-joon (Vincenzo), en de militair Eun-ho, gespeeld door Ahn Ji-hye (In Her Place).

Heo Myung-haeng

In de teaser van Badland Hunters zien we heel wat spectaculaire gevechtsscènes. Die zijn het werk van de debuterende regisseur Heo Myung-haeng. Die begon zijn carrière als acteur en was zo onder andere te zien in de bekroonde film Old Boy. Daarna werkte hij als Martial Arts Director mee aan heel wat succesvolle films en series, zoals Narco-Saints en Jung_E op Netflix. Die ervaring neemt hij nu dus mee als regisseur van Badland Hunters.

Bekijk hier de teaser van Badland Hunters:

Badland Hunters verschijnt op vrijdag 26 januari op Netflix.

Meer
Lees meer...