Netflix lost eerste teaser voor K-drama ‘Doctor Slump’

Netflix heeft de eerste teaser voor het nieuwe K-drama Doctor Slump gelost. Daarin zullen we twee populaire acteurs samen aan het werk zien. Het gaat om Park Hyung-sik en Park Shin-hye. Zij spelen twee oude rivalen, die elkaar jaren later opnieuw tegenkomen.

Ook in het nieuwe jaar zal Netflix blijven inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Zo verschijnt eind januari het nieuwe romantische K-drama Doctor Slump. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Park Hyun-sik (Strong Girl Bong-soon, Soundtrack #1) en Park Shin-hye (Pinocchio, Memories of the Alhambra).

Doctor Slump

In Doctor Slump volgen we Yeo Jeong-woo (Park Hyung-sik) en Nam Ha-neul (Park Shin-hye). Ze zaten samen op de schoolbanken, waar ze als sterke studenten elkaars rivalen waren. Vele jaren later komen ze elkaar opnieuw tegen. Op dat moment zijn ze allebei aan de slag als dokter, maar lopen ze tegen een burn-out aan. Ze zitten op hun dieptepunt wanneer ze elkaar terugzien, daarbij flakkert de oude rivaliteit weer op maar lijkt er deze keer ook een andere vonk over te slaan.

De regie is in handen van Oh Hyun-jong, die eerder ook al onder andere Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo en Find Me In Your Memory regisseerde. Baek Sun-woo, die eerder verantwoordelijk was voor What’s Wrong With Secretary Woo en My Roommate Is a Gumiho, schreef het scenario.

Doctor Slump is vanaf zaterdag 27 januari 2024 te vinden op Netflix. De reeks wordt op hetzelfde moment op de Zuid-Koreaanse zender JTBC uitgezonden, waar elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering verschijnt. Op Netflix zullen we dus ook elke zaterdag en zondag een aflevering mogen verwachten.

Bekijk hier de eerste teaser voor Doctor Slump:

Meer
Lees meer...