Bazart-frontman Mathieu Terryn komt met een rosé: (deel) opbrengst naar muzieksector

Mathieu Terryn Bazart Rosé
Isopix

Stop maar met zoeken naar je favoriete roséwijn, want wij hebben ‘m voor je gevonden! Bazart-frontman Mathieu Terryn brengt namelijk z’n eigen merk van rosé op de markt. Nog beter dan dat? Plus One Rosé steunt het LIVE2020 fonds, dat muzikanten en crewleden helpt die door de coronacrisis niet konden (helpen) optreden.

Dat Mathieu Terryn fan is van lekker eten, dat is al lang geen geheim meer. En bij dat lekker eten hoort natuurlijk ook een goed glas wijn. En precies daar heeft de Bazart-frontman nu zélf voor gezorgd. Bovendien steun je de muziekindustrie als je de Plus One Rosé koopt.

Op een podium, mét publiek

View this post on Instagram

ORDER YOUR CANS NOW – www.plusonewine.be

A post shared by Mathieu Terryn (@mathieuterryn) on

“Ik probeer la vie en rose te leven, ook al zijn de dagen nu soms ietwat donker”, vertelt Mathieu Terryn in een persbericht. “Ik ben gemaakt om muziek te spelen op een podium, mét publiek voor m’n neus. Maar dat gaat nu even niet.”

Daarom heeft de Bazart-zanger beslist om een deel van de opbrengst van z’n wijn te schenken aan het LIVE2020-fonds. Da’s een initiatief dat muzikanten en crewleden steunt, die door de coronacrisis niet kunnen (helpen) optreden en dus ook geen geld kunnen verdienen.

Backstage

De Plus One Rosé komt niet in flessen, maar in originele en handige blikken, zodat je ze overal met je mee kan nemen. De naam Plus One? “Da’s een knipoog naar de backstage gastenlijst waar mensen héél graag op staan. Mét een plus one“, klinkt het.

De rosé bestellen, kan je via de website van Plus One. Cheers!

Gesponsorde artikelen