‘Belgium’s Next Top Model’: Zo blikken eerste afvallers terug op hun deelname

Vorige week zagen we in Belgium’s Next Top Model hoe veertien van de oorspronkelijke twintig deelnemers hun intrede mochten doen in de BNTM-loft. Maar op het einde van de tweede aflevering moesten daarvan al meteen twee deelnemers naar huis. Dat werden Emilia en Zahra. Zo blikken zij terug op hun korte avontuur.

Sinds vorige week kan je op Streamz kijken naar Belgium’s Next Top Model. In de eerste aflevering werden uit de twintig kandidaten veertien modellen gekozen die hun intrek mochten nemen in de loft. Vervolgens stond de make-over op de planning. Maar moesten we ook meteen afscheid nemen van twee deelnemers.

Emilia en Zahra

Emilia en Zahra kregen dus wel hun make-over, maar moesten niet veel later naar huis. Hun foto’s in de shoot voor de opening van het programma konden de jury het minst overtuigen. Gelukkig nemen de twee hun vroege vertrek wel goed op, zo komen we te weten in hun exitinterview.

“Het is goed dat we met twee eruit liggen”, zegt Zahra. “Ja, ik ben wel blij dat je zo niet alleen bent”, bevestigt Emilia. “Je had sowieso nog willen bewijzen dat je wel kunt groeien. Het is gewoon zo snel. Het lijkt wel alsof we hier al twee weken zitten. Maar het is letterlijk twee dagen”, gaat Emilia verder. “Ik was al blij dat ik niet bij de eerste zes afvallers was en dat ik een make-over heb gekregen”, klinkt het bij Zahra. Ook Emilia die eerst niet helemaal overtuigd was van haar froufrou is blij dat ze de make-overs nog heeft meegemaakt. “De make-over was voor mij echt super. Ik wou dat gewoon eens gedaan hebben in mijn leven. Dus dat is nu wel geschrapt van de bucketlist. En nu gaan we naar huis met onze frou en ons carréke.”

Emilia en Zahra doen ook al een voorspelling van wie er zou winnen. Volgens Zahra gaat het tussen Sieme en Sam. Daarbij hoopt ze, net als Emilia, dat hun goede vriendin Sam wint.

Bekijk hier het exitinterview van Emilia en Zahra:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz. De finale staat gepland voor vrijdag 10 november 2023.

Meer
Lees meer...