‘Belgium’s Next Top Model’ seizoen 2 staat nu op Streamz

Belgium’s Next Top Model is terug! Vanaf nu kan je elke vrijdag een nieuwe aflevering van de reeks bekijken op Streamz. Ook deze keer zullen tien aspirerende modellen het tegen elkaar opnemen om hét nieuwe Vlaamse topmodel te worden. 

Eind vorig jaar bracht Streamz Belgium’s Next Top Model terug. In de wedstrijd ging de streamingdienst op zoek naar het volgende topmodel van Belgische bodem. Tien aspirerende modellen stonden aan de start en uiteindelijk werd Gilles de winnaar. Nu is het de beurt aan tien nieuwe kandidaten om hun kans te wagen om een modellencontract in de wacht te slepen.

Belgium’s Next Top Model 2024

In februari lanceerde Streamz een oproep voor deelnemers voor het tweede seizoen de modellenwedstrijd. Uit alle inzendingen koos Streamz de tien beste kandidaten en die kunnen we nu aan het werk zien in het tweede seizoen van de reeks. Voor dat tweede seizoen keert de jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer en cofounder van Essentiel Antwerp Inge Onsea, stylist Tom Eerebout en oprichter van NOAH Mgmt Tom Van Dorpe, terug. Zij zullen de modellen opnieuw beoordelen en voorzien van opbouwende kritiek.

De afgelopen weken leerden we de tien nieuwe kandidaten al kennen en kregen we hen in een trailer ook al aan het werk te zien. In de trailer kregen we al enkele beelden te zien van de make-overs en fragmenten van fotoshoots. En die zullen de kandidaten dit jaar letterlijk naar een hoger niveau tillen.

We kwamen ook al te weten dat de jury dit jaar opnieuw het gezelschap krijgt van enkele gastjuryleden. Daarbij zijn Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, die samen de streetstylewinkel VIER Antwerp uitbaten en zal dus waarschijnlijk de modellen stylen in looks uit hun winkel. Daarnaast zullen ook Aster Nzeyimana en Lize Feryn zullen de fotografen van dienst zijn tijdens een shoot.

Bekijk hier nog eens de trailer:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model 2024 op Streamz.

Meer
Lees meer...