‘Bestemming X’ deelt trailer voor tweede aflevering en die belooft veel wantrouwen

Na het eerste vertrek is Bestemming X nu ook écht begonnen. En dat zorgt er meteen ook voor dat er heel wat wantrouwen is onder de kandidaten. Die hopen namelijk allemaal zo lang mogelijk in het spel te blijven. Maar sommigen hebben het moeilijk met die veranderde sfeer.

Aan het einde van de eerste aflevering van Bestemming X werd het aantal kandidaten al meteen van 10 naar 9 herleid. Bo deed het eindspel namelijk het slechtst door te denken dat de bus in München was terwijl dat in werkelijkheid in Parijs was. Zij moest daardoor meteen naar huis.

Wantrouwen

Ondertussen weten de kandidaten ook dat er heel wat misleidingen en valse tips in Bestemming X zitten. Dat zorgt ervoor dat er veel wantrouwen is ontstaan, ook tegenover elkaar. Sommigen gaan daarbij zelfs een pact aan met andere kandidaten. “Je hebt geen telefoon om dingen op te zoeken, dus je moet het doen met de mensen waarmee je een klik hebt en die je vertrouwt. Want ik vertrouw niet iedereen”, zegt Glenn daarover.

Dat alles zorgt in de tweede aflevering voor een veranderde sfeer, waar sommigen het moeilijk mee hebben. “Het zijn net een groep hyena’s”, zegt Gino, de oudste van de groep.

Nieuwe bestemming?

De aankomende tweede aflevering brengt de overgebleven kandidaten opnieuw naar een onbekende locatie. In het midden van de natuur en bergen zullen ze daar allerhande opdrachten moeten uitvoeren. Zo worden er games gedaan op het water, maar ook via een helikopter in de lucht. Overnachten gebeurd dan weer in een berghut of in een luxe herberg.

Bekijk hier de trailer van de tweede aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...