Beyoncé dropt vervroegd haar nieuwe single

Beyoncé (40) verraste haar fans door vervroegd haar nieuwe single Break My Soul uit te brengen. Hoewel haar gloednieuwe single eigenlijk pas om middernacht in de VS zou uitkomen, was Break My Soul al een paar uur eerder te horen via YouTube en Tidal, de streamingdienst van echtgenoot Jay-Z (52). Met de nieuwe single krijgen we een voorproefje van haar nieuwe album ‘Renaissance’, dat op 29 juli uitkomt.

De fans van Beyoncé werden deze nacht iets eerder dan aangekondigd getrakteerd op een nieuwe single. Met haar nieuwe liedje Break My Soul geeft Queen B haar fans een voorproefje van haar aankomende album ‘Renaissance’. De lyrics “I’mma let down my hair / Bey is back and I’m sleeping real good at night” voorspellen alvast dat de single het potentieel heeft om opnieuw een catchy hit te worden. Iets waar Beyoncé haar fans al lang op hebben gewacht.

‘You won’t break my soul’

De nieuwe single is geproduceerd door het team achter Beyoncé haar monsterhit Single Ladies. Ook haar echtgenoot, en muziekproducer, Jay-Z krijgt credits voor haar nieuwste release. Het Amerikaanse muziekblad Billboard voorspelt alvast dat de tekst “You won’t break my soul” een nieuw mantra voor de fans van Queen B zal worden.

Break My Soul is de eerste single van haar nieuwe album ‘Renaissance’, dat op 29 juli uitkomt. Het laatste studio-album van Beyoncé, ‘Lemonade’, kwam inmiddels al zes jaar geleden uit en werd overstelpt met awards. Daarna bracht ze nog samen met echtgenoot Jay-Z, onder de naam The Carters, de plaat Everything Is Love uit. In 2019 was Beyoncé nog te horen op de soundtrack van de remake van The Lion King.

Beluister hier Beyoncé haar nieuwe single Break My Soul:

Meer
Lees meer...