‘Big Brother’: kijkers stemmen deze bewoner naar huis

In Big Brother is opnieuw afscheid genomen van één van de bewoners. De kijker moest deze week kiezen tussen de genomineerden Patrick en Thomas. En het was uiteindelijk ouderdomsdeken ‘Patje’ die het huis moest verlaten.

De nominaties zorgden deze week voor heel wat spanning in het Big Brother-huis. Na het recente vrijwillige vertrek van drie bewoners hoopten de deelnemers nog even respijt te krijgen, maar dat zat er niet in. Deze week moest er opnieuw genomineerd worden.

Thomas of Patrick

Ook hun volgende plan – om de nieuwkomers te nomineren – viel in het water. Die kregen van Big Brother namelijk een vrijstelling. Daarom moesten de bewoners dus iemand nomineren die ze liever niet zien vertrekken. Dat zorgde bij Naomi alvast voor heel wat tranen.

Uiteindelijk werden Thomas (23) en Patrick (59) genomineerd. Dat betekende dat er zeker een Belg Big Brother zou moeten verlaten. Dat was al geleden van eerste afvaller Ziko meer dan een maand geleden.

Patje met opgegeven hoofd

Tijdens een spannende liveshow gisterenavond wordt dan bekendgemaakt dat de kijker heeft gekozen om Thomas in het spel te houden. Patje moet dus Big Brother verlaten. Dat doet hij met opgegeven hoofd. Bij zijn vertrek bedankt hij iedereen voor de mooie tijd.

Patje krijgt op die manier de kans om naar zijn kleinkind te gaan. Woensdag krijg hij in het huis namelijk te horen dat hij voor het eerst opa is geworden.

Meer
Lees meer...