‘Big Brother’: Leer de drie nieuwe deelnemers beter kennen

Sinds gisteren zijn er weer meer bedden gevuld in het Big Brother-huis. De huidige bewoners kozen twee nieuwe deelnemers. Daarbij viel de keuze op de 25-jarige make-up artiest Jerrel en de 19-jarige eventmanager Matt. Het publiek kon dan nog stemmen op een derde nieuwkomer en dat werd Mike. Ondertussen komen we al wat meer te weten over de nieuwkomers.

Na een week waarin Big Brother afscheid moest nemen van vier deelnemers is er sinds gisteren vers bloed in het huis te vinden. Het gaat om twee Nederlanders Jerrel en Matt. Sinds vandaag is daar nog een derde bij. Dat is Brabander Mike geworden.

Jerrel (25), Amstelveen

Jerrel Big Brother
Play4

De eerste nieuwkomer is Jerrel, al sinds de bewoners 25-jarige make-upartiest op de borden zagen verschijnen waren ze er al van overtuigd dat ze hem erbij wilden. Jerrel toonde zich in de liveshow donderdag al als een vlotte jongeman die meteen met iedereen in het huis begon te praten. Hoewel hij make-upartiest is, zit hij er zelf niets mee in om iets minder stijlvol voor de dag te komen. “Ik kan heel slonzig opstaan met een trui en een trainingsbroek, maar ik kan ook gedurende dag transformeren naar een heel ander persoon”, vertelt hij.

Hij laat ook weten dat hij zelfzeker is en geen discussie uit de weg gaat. Iets wat zeker van pas kan komen als je open kaart wil spelen in het Big Brother-huis. Jerrel heeft een relatie van vijf jaar, maar zal het nu dus een tijdje zonder zijn vriend moeten stellen. Verder neemt Jerrel ook graag het leiderschap op zich. Dus zal hij een van de kandidaten zijn voor het huismeesterschap.

Als kind keek Jerrel al naar Big Brother en droomde hij ervan om ooit zelf deel te nemen, en die droom wordt nu dus werkelijkheid. Met zijn deelname hoopt Jerrel verder ook een inspiratiebron te zijn voor jongeren die niet uit de kast durven te komen.

Matt (19), Zundert

Matt Big Brother
Play4

De nieuwe Benjamin van de groep is Matt. Hij is (sinds vandaag) 19 en komt uit het Nederlandse Zundert. Matt is dan wel maar 19 hij is al event-manager en dat past perfect bij zijn persoonlijkheid. Zo is Matt een geboren entertainer en is heel sociaal, maar kan zich ook in z’n eentje redden. Doordat hij in z’n leven al heel wat heeft meegemaakt, is hij een stuk volwassener dan de gemiddelde 19-jarige en is hij ook niet bang om zich dominant op te stellen.

Die dominantie kan zich ook uiten in competitiviteit. “Ik wil heel erg graag winnen en dergelijke. Dan kan ik misschien ontvlambaar zijn.” Matt wil in Big Brother ontsnappen uit de dagelijkse sleur en hoopt zijn wereld te verruimen. Zo is het dorpsleven in Zundert eigenlijk totaal z’n ding niet.

Mike (28), Veghel

Mike Big Brother
Play4

De kijkers konden nog een derde persoon gelukkig maken. Daarvoor moesten ze kiezen tussen Brabander Mike, de Nederlandse George Clooney Jeroen of de enige vrouw in het gezelschap, Mona. We wisten al dat Mike van Brabant komt en – tot groot plezier van Jill – zelf worstenbroodjes kan maken. Maar er is nog meer om te weten te komen van de Nederlander. Zo heeft Mike drie jaar gewerkt in de keukenbusiness, maar had hij nood aan een nieuwe uitdaging. En dat werd dus Big Brother.

Mike omschrijft zichzelf als positief en zelfzeker. Daarnaast is hij ook een echte levensgenieter en supersociaal. De Brabander heeft een grote vriendengroep en lijkt met iedereen overeen te komen. “Op de een of andere manier heb ik een bepaalde gave en dat is ik met iedereen goed om kan gaan”, zegt hij over zichzelf. Maar toch is hij ook bereid om te stoken en te manipuleren om zijn doel te bereiken. Dat belooft dus voor zijn tijd in het Big Brother-huis.

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4.

Meer
Lees meer...