‘Big Brother’: Dit is de derde nieuwe bewoner

Gisteren konden we in de liveshow zien hoe Jerrel en Matt hun intrede deden in het Big Brother-huis. Het publiek kon daarna nog stemmen op een derde nieuwkomer. Daarbij ging het tussen Brabander Mike, Nederlandse George Clooney Jeroen of de enthousiaste Mona. En wie naar de livestream kijkt, weet nu wie de nieuwkomer is.

Gisteren kregen we te zien hoe de bewoners zelf hun favoriete nieuwe huisgenoten mochten kiezen. Daarbij gingen de meeste stemmen naar Jerrel en Matt. Maar ook Mike viel (vooral bij Jill) in de smaak. En ook de kijkers hebben uiteindelijk voor de vlotte Brabander gekozen.

Mike (28), Veghel

Mike Big Brother
Play4

We wisten al dat Mike van Brabant komt en – tot groot plezier van Jill – zelf worstenbroodjes kan maken. Maar nu geeft Play4 ons nog wat meer informatie over de nieuwe aanwinst in het Big Brother-huis. Mike heeft drie jaar gewerkt in de keukenbusiness, maar hij had nood aan een nieuwe uitdaging. En dat wordt Big Brother.

Mike omschrijft zichzelf als positief en zelfzeker. Daarnaast is hij ook een echte levensgenieter en supersociaal. De Brabander heeft een grote vriendengroep en lijkt met iedereen overeen te komen. “Op de een of andere manier heb ik een bepaalde gave en dat is ik met iedereen goed om kan gaan”, zegt hij over zichzelf. Maar toch is hij ook bereid om te stoken en te manipuleren om zijn doel te bereiken. Dat belooft dus voor zijn tijd in het Big Brother-huis.

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te bekijken op GoPlay.be en om 22.30 uur op tv op Play4.

Meer
Lees meer...