Komen er straks nieuwe bewoners in ‘Big Brother’?

Big Brother heeft er een turbulent weekend op zitten. Zaterdag besloten drie bewoners namelijk om vrijwillig het huis te verlaten. Daardoor zijn er nog maar negen deelnemers, waaronder amper twee Nederlanders. Het lijkt er dan ook op dat de makers daar binnenkort verandering in zullen brengen.

Zeven mensen hebben ondertussen de deuren van het Big Brother-huis al achter zich toegetrokken. Opvallend is wel dat vier van die zeven dat vrijwillig deden. Twee weken geleden was Theo de eerste die het niet meer zag zitten en afgelopen zaterdag volgden Jowi, Nathalie en Daniëlle.

Nederlanders

Enkel de Lokerse Ziko, die na één week naar huis moest, is een Belgische vertrekker, de rest waren allemaal afkomstig uit Nederland. Daardoor is de verhouding Belgen-Nederlanders in het huis behoorlijk scheef getrokken.

Het lijkt dan ook voor de hand te liggen dat de makers binnenkort enkele verse Nederlanders in Big Brother zullen steken. Wie het programma volgt via de livestream zal ook al enkele hints naar nieuwe bewoners. Zo zijn er sinds zondag een aantal silhouetten te zien en staat er een camera op de tuindeur gericht. Ook de huidige bewoners horen duidelijk al rekening met nieuwe huisgenoten.

“Vol verrassingen”

De makers zelf houden zich voorlopig wel nog op de vlakte. “Het Big Brother-experiment blijft ook deze week vol verrassingen zitten, voor zowel bewoner als kijker”, zegt een woordvoerder van de Nederlandse zender RTL.

Lees ook:

Meer
Lees meer...