‘Big Brother’: Dit weten we al over de mysterieuze nieuwe deelnemers

Het was een turbulent weekend op Big Brother, waarbij de groep afscheid moest nemen van drie bewoners die er al van dag één bij waren. Daardoor zitten er nu nog maar negen bewoners in het Big Brother-huis. Maar daar zal snel verandering in komen, want de deelnemers “maakten al kennis” met vijf nieuwe bewoners.

Sinds enkele dagen zijn er op de schermen in de keuken van het Big Brother-huis silhouetten te zien van mogelijke nieuwe bewoners. Daarbij ging het eerst enkel om de silhouetten, maar beetje bij beetje krijgen de bewoners meer informatie over wie er achter de schermen schuilgaan.

Vijf Nederlanders

Het gaat om vijf Nederlanders. Dat is niet zo vreemd, aangezien sinds het vertrek van Jowi, Daniëlle en Nathalie de balans Vlamingen-Nederlanders grondig verstoord is. Op dit moment zitten er zeven Vlamingen in het Big Brother-huis (Patrick, Liese, Naomi, Thomas, Zoey, Julie en Nick) en amper twee Nederlanders (Jill en Michel).

Met mondjesmaat komen de bewoners meer te weten over de vijf mogelijke nieuwe bewoners. Zo gaat het om vier mannen en één vrouw. Dit is wat de bewoners al weten over de vijf silhouetten:

  • Silhouet 1: Man, 25 jaar, make-up artiest, grappig en fanatiek
  • Silhouet 2: Man, 51 jaar, eigenaar van een sportschool, vrolijk en sociaal
  • Silhouet 3: Vrouw, 23 jaar, net afgestudeerd, positief en gezellig.
  • Silhouet 4: Man, 28 jaar, adviseur, Brabantse gezelligheid.
  • Silhouet 5: Man, 19 jaar, event-manager, zorgzaam en lief.

Het is nog niet zeker of alle vijf hun intrede zullen doen in het Big Brother-huis. Zo hebben de bewoners zelf ook al hun drie favorieten aangeduid. Daarbij gingen ze voor de 25-jarige make-up artiest, de 28-jarige adviseur en de 19-jarige event-manager.

https://twitter.com/BB2021nlbe/status/1356558973810462721?s=20
Meer
Lees meer...