‘Big Brother’: Charlotte voorspelt winnaar van dit seizoen

Zaterdag weten we wie deze editie van Big Brother wint. Deze ochtend viel Charlotte als laatste voor de grote finale af, wat betekent dat enkel Jason, Bart en Jolien nog kans maken op de overwinning. Bij haar afscheid liet Charlotte ook meteen weten wie zij denkt dat het programma zal winnen.

Na Danny en Lindsey moest er op donderdag opnieuw een kandidaat het Big Brother-huis verlaten. Wie dat zou worden, lag opnieuw volledig in handen van de kijker. Degene met de minste stemmen moest namelijk het programma verlaten. Dat werd deze donderdag uiteindelijk Charlotte. Zij is ondertussen al enkele uren uit het huis verdwenen, maar deelde wel al haar topfavoriet voor de eindoverwinning.

Bart

Ondanks het feit dat Charlotte nipt een nominatie overleefde door het vertrek van Rob, kon ze het toch niet tot de finale schoppen. De Belgische viel als vierde laatste af en vertrok op donderdagochtend naar huis. Meteen na haar vertrek liet ze aan Tatyana en Geraldine weten dat ze trots is op zichzelf. “Voor mezelf heb ik al gewonnen. Ik had nooit gedacht dat ik zover ging komen, dus ik had stiekem al wat afscheid genomen”, klonk het.

Daarnaast liet ze ook weten wie zij als winnaar ziet. Dat is volgens Charlotte zonder twijfel Bart. Daarmee volgt ze de pronostiek van Michelangelo en Chiara. Hoe het programma voor Bart ook afloopt, na de finale van zaterdag krijgt hij opnieuw zijn dochters te zien. En dat zal zonder twijfel voor een nieuw emotioneel moment zorgen.

Wie Big Brother uiteindelijk zal winnen, krijgen we op zaterdag 1 april te zien op Play4.

Meer
Lees meer...