‘Big Brother’: Michelangelo voorspelt de winnaar van dit seizoen

Michelangelo moest zelf al enkele weken geleden Big Brother verlaten, maar kijkt nog altijd vol enthousiasme naar het programma. Daarbij heeft hij een opmerkelijke favoriet. Michelangelo heeft namelijk bewondering voor de speelwijze van Jolien. Toch denkt hij dat Bart gaat winnen.

Omdat de finale van Big Brother al gepland staat op zaterdag 1 april gaat het snel in het huis. Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Danny en maandag moest Lindsey vertrekken. Dat wil zeggen dat er nu nog maar vier mensen in Big Brother zitten: Jolien, Charlotte, Jason en Bart. Op dit moment kunnen de kijkers opnieuw stemmen op hun favoriet. Degene met de minste stemmen daarvan moet donderdag het huis verlaten zodat uiteindelijk drie mensen naar de finaledag op zaterdag gaan.

Als het van Michelangelo afhangt, zit Jolien daar nog steeds bij. Hijzelf moest een goede twee weken geleden het huis verlaten, maar hij volgt Big Brother nog steeds. En daarbij viel hem vooral Jolien op.

Jolien en Bart

“Jolien heeft de leeuwen laten vechten en vanaf de zijlijn toegekeken. Dat heeft haar in de finale gebracht. Dat is héél slim. Ze hield zich lang op de achtergrond, wat heel slim was. Ze was hierdoor geen target, omdat iedereen dacht dat Jolien eruit zou gaan omdat zij de minst sterke speler is. Jolien heeft die rol aangenomen en sinds mijn vertrek is ze gaan vechten”, zegt Michelangelo in de podcast We Are Watching You, via Love Reality.

Winnen ziet hij haar echter niet doen. “Ik denk dat ik het algoritme van het programma door heb. Ik denk niet dat er een Nederlander gaat winnen. Ik denk echt dat er een Belg gaat winnen. Van oudere leeftijd. Dan hebben we alleen maar Bart. Ik denk dus dat Bart gaat winnen”, besluit hij.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...