‘Big Brother’: Ex-bewoners Chiara en Michelangelo keren tijdelijk terug in het huis

Het is in Big Brother ondertussen traditie geworden dat in de finaleweek voormalige bewoners tijdelijk terugkeren. Deze keer waren het Michelangelo en Chiara die even terug in het huis mochten. Dat deden ze wel zonder dat de overgebleven kandidaten hen zagen. Ze waren er namelijk om een luxeontbijt klaar te maken.

In Big Brother is de laatste lijn naar de finale ingezet. Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Danny en maandag moest Lindsey vertrekken. Dat wil zeggen dat er nu nog maar vier mensen in Big Brother zitten: Jolien, Charlotte, Jason en Bart. Op dit moment kunnen de kijkers opnieuw stemmen op hun favoriet. Degene met de minste stemmen daarvan moet donderdag het huis verlaten zodat uiteindelijk drie mensen naar de finaledag op zaterdag gaan.

Op weg naar die finale worden de overgebleven bewoners in Big Brother nog even verwend. Zo waren voormalige bewoners Chiara en Michelangelo stiekem het huis binnengekomen dinsdagochtend. Chiara verliet begin maart om privéredenen het huis terwijl Michelangelo een goede twee weken geleden Big Brother moest verlaten.

Ontbijt

Maar nu waren ze dus tijdelijk terug terwijl de bewoners nog lagen te slapen. “We’re home“, zei Chiara daarover, terwijl Michelangelo opmerkte dat het raar was om terug te zijn. De twee maakten snel een luxueus ontbijt en verdwenen toen weer. Daarna mochten Jolien, Charlotte, Jason en Bart uit hun kamer. Zij vonden het heerlijke ontbijt en begonnen meteen te speculeren over wie dat zou gemaakt hebben voor hen.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...