‘Big Brother’: Bart in tranen bij terugzien dochter

Het zijn zware dagen in Big Brother. Eerder deze week zag Jolien haar moeder al terug en deze keer was ook Bart aan de beurt. Hij ziet al langer af van het gemis van zijn dochter, maar daar kwam nu eindelijk verandering in. Tijdens een freeze kwam zijn dochter eindelijk tevoorschijn, waarna de andere bewoners hem de tijd met haar gunden.

Na het vertrek van Ali blijven er in Big Brother nog zes bewoners over: Charlotte, Jolien, Bart, Jason, Danny en Lindsey. Een van hen zal op zaterdag 1 april het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother winnen. Dat wil zeggen dat volgende week al de finaleweek op de agenda staat.

Maar deze week is het nog steeds Reality Week. Daarin hebben de kandidaten elke dag op een bepaalde manier contact met de buitenwereld. Dat kan gaan van nieuws tot een belletje met het thuisfront. Maar voor Bart zag dat contact met de buitenwereld er even helemaal anders uit. Hij kreeg namelijk zijn dochter op bezoek.

Freeze

Wie al langer naar Big Brother kijkt, die weet dat de freeze-momenten wel eens voor tranen kunnen zorgen. En zeker tijdens deze Reality Week komen die momenten nog harder aan. In deze week krijgen de kandidaten alsmaar meer info van de buitenwereld en het thuisfront, wat de afstand alsmaar moeilijker begint te maken.

Zeker voor Bart begon het zwaar te worden, want hij sprak al meerdere keren over het gemis van zijn kinderen. Maar daar kwam nu dus even verandering in bij het laatste freeze-moment. Barts dochter Femke kwam het huis binnen met zelfgemaakt koekjes. Bart probeerde vol te houden, tot Jolien het niet meer kon aanzien en riep dat hij haar moest vastpakken. 1.000 euro verdwijnt uit de pot, maar levert wel een heel pakkend weerzien op tussen Bart en zijn dochter.

Bekijk het fragment hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...