Chiara uit ‘Big Brother’ vertelt wie er voor haar dit seizoen mag winnen

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus wordt er ook steeds meer gespeculeerd over de mogelijke winnaar van dit seizoen. Zeker ex-deelnemers hebben daarbij uiteraard hun favorieten. Op Instagram liet Chiara haar licht schijnen over de overgebleven bewoners.

Op 1 maart kwam er ineens een shock voor de fans van Big BrotherChiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen. En nog wat later bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun. Eerder deze week kwam Chiara met een nieuwe update over haar situatie.

Bart en Jason

Op Instagram beantwoordde Chiara deze week nog enkele andere vragen van fans. Daarbij had ook een kijker gevraagd wie zij hoopt dat er Big Brother zal winnen. En daarover had Chiara duidelijk een duidelijke mening, want ze deelde twee foto’s, van Bart en Jason.

“Mijn gevoel en de energie die ik van deze toppers kreeg, zegt voor mij genoeg. Ik heb heel veel aan ze gehad”, legt ze uit. “Tuurlijk zijn er ups en downs in vriendschappen, maar ik kan oprecht zeggen dat zij voor mij nu de winnaars zijn!”

Finale

“Ik ben enorm trots op hoe ze zichzelf blijven in deze groep. Hopelijk zie ik ze pas 1 april terug”, verwijst Chiara naar de dag van de finale. Hoewel Jason en Bart twee van de populairste kandidaten in Big Brother zijn, belooft het voor hen wel nog moeilijk te worden. Zeker sinds de terugkeer van Danny en het vertrek van Michelangelo zijn de twee in het huis steeds meer geïsoleerd.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...