‘Big Brother’: Gaan Chelsea en Danny na programma nog afspreken?

Big Brother zag afgelopen weekend een tweede kandidaat vertrekken. Dat werd deze keer Chelsea, nadat ze minder stemmen kreeg van de kijker dan Danny en Charlotte. Daarmee komt er ook een einde aan een mogelijke romance, want zij en Danny konden het de eerste week van Big Brother duidelijk goed met elkaar vinden. Maar hoe moet het daar nu verder mee?

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother al afscheid nemen van Judy. En ook nu zaterdag moest er opnieuw iemand vertrekken. Eerder deze week zorgde Michelangelo alvast voor een grote schok met zijn Power of Nomination. Die gebruikte hij namelijk om Charlotte, Chelsea en Danny te nomineren, iets wat dat drietal niet had verwacht.

Chelsea en Danny

Een van die drie moest dus vertrekken en zaterdag konden we tijdens Big Brother Live zien dat dat Chelsea was. Na haar vertrek kreeg die meteen een vraag over Danny. Vaste kijkers van Big Brother konden namelijk al zien dat de twee het opvallend goed konden vinden. Velen hoopten dan ook dat er ook dit seizoen een koppel zou gevormd worden in het huis.

Op de Instagrampagina van Big Brother liet Chelsea alvast weten dat ze na het programma nog gaat afspreken met Danny. “Hij heeft een armbandje van mij. Ik heb het hem niet echt gegeven, maar hij heeft het gewoon eens gepakt. Op die manier hebben we een reden om elkaar nog te zien”, legt ze uit.

Chelsea en Danny gaan sowieso dus nog eens afspreken na Big Brother. Of daaruit meer zal komen, is uiteraard nog niet duidelijk. “Dat is heel breed natuurlijk. We gaan het zien. Of dat nu als vrienden is, of als meer, dat zien we dan wel”, besluit Chelsea.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...