‘Big Brother’: Chiara deelt haar hilarische aanmeldingsvideo

Chiara mag dan al iets meer dan een week Big Brother hebben verlaten, de Nederlandse is haar avontuur in het huis uiteraard nog lang niet vergeten. Eerder deze week deelde ze op Instagram namelijk enkele foto’s van haar aanmelding en hoe ze uiteindelijk geselecteerd raakte voor het programma.

Na het vrijwillige vertrek van Rob uit Big Brother twee weken geleden, was het afgelopen woensdag opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen. Vrijdag bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun.

Foto’s en video’s

Ondertussen is Chiara al meer dan een week thuis en houdt ze duidelijk alleen maar positieve herinneringen over aan Big Brother. Op Instagram deelde ze een reeks foto’s en video’s die voorafgingen aan haar avontuur. Zo zien we onder andere een deel van haar hilarische aanmeldingsvideo. Ook krijgen we printscreens te zien van enkele vragenrondes en zoomgesprekken die ze had met de productie van Big Brother.

Behind and before the scenes … Van aanmelden tot aan in de quarantaine. Toen het voor jullie begon, was het voor mij al heel lang bezig”, schreeft Chiara bij de leuke foto- en videoreeks.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...