‘Big Brother’: Ias geeft ongezouten mening over voormalige medebewoners

De finale in Big Brother komt steeds dichterbij en dat komt de sfeer in het huis niet ten goede. Er zijn al enige tijd twee kampen die steeds meer met elkaar in conflict komen en het spel ook steeds harder spelen. Dat laatste is ook ex-bewoner Ias niet ontgaan. Op Twitter laat hij zich uit over zijn voormalige medebewoners en daarbij houdt hij geen blad voor de mond.

Iets meer dan een week geleden moest Ias Big Brother verlaten. Hij was toen door Jason genomineerd samen met Ali en Jolien, maar kreeg de minste steun van de kijkers. Kort na zijn vertrek blikte Ias al uitgebreid terug op het avontuur. En nog iets later liet hij ook weten wie er voor hem mocht vertrekken uit Big Brother. Ondertussen heeft de jonge Belg echter al enige tijd van op afstand kunnen kijken naar het programma en is zijn mening over zijn voormalige medebewoners nog sterker geworden.

Lindsey en Charlotte

Vooral de gebeurtenissen van begin deze week hebben ervoor gezorgd dat Ias een nog duidelijkere mening heeft over de bewoners van Big Brother. Toen won Lindsey namelijk een spel waarbij ze de keuze kreeg tussen geld in de groepspot of iemand nomineren. Lindsey koos daarbij om Jason te nomineren.

Tsjonge jonge jonge, als ik er nog zou inzitten en ik weet wat ik nu weet, ik zou het wel weten wie ik eruit wil … Lindsey en Charlotte”, reageerde Ias daarop op Twitter. Daarna verduidelijkt hij ook waarom hij juist hen uit het huis wil hebben. Van Lindsey lijkt hij vooral geschrokken te zijn van enkele uitspraken die ze deed over hem. Bij Charlotte blijkt hij dan weer al sneller een slecht gevoel te hebben.

Opvallend is dat Ias wel nog steeds Jason volledig steunt. Nochtans is het juist door hem dat hij uiteindelijk Big Brother moest verlaten. Het beste gevoel had Ias naar eigen zeggen echter bij Ali en Chayron.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...