‘Big Brother’: Ias vertelt wie hij liefst ziet vertrekken uit het huis

Ias moest vorige week Big Brother verlaten, maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer volgt wat er gebeurt in het huis. De jonge Belg blikte in de podcast No Biggie van voormalige bewoonsters Liese en Naomi namelijk uitgebreid terug op zijn verblijf. En daar vertelde hij ook wie hij zelf zou genomineerd hebben, als hij daar de kans toe had gekregen.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacquelineChayronRob en het onverwachtse afscheid van Chiara moest Ias afgelopen weekend Big Brother verlaten. In Big Brother: Confessions blikte hij nadien al kort terug op het avontuur.

Dat doet hij nu ook uitgebreider op YouTube bij voormalige deelnemers Liese en Naomi en hun vaste show No Biggie. Een van de vragen daar was wie Ias zou genomineerd hebben, indien hij die kans had gehad. In Big Brother zelf wist Ias tijdens zijn verblijf geen enkele keer de Power of Nomination te veroveren. Hij moest dus nooit nomineren, maar uiteraard heeft hij over die mogelijke beslissing wel nagedacht.

Michelangelo of Lindsey

“Ik wil het wel zeggen, want ik ben toch weg, hé”, begon hij zijn antwoord. “Ik ging deze week Jason, Lindsey en Michelangelo erop zetten. Ik wou misschien Michelangelo eruit. Als iemand anders moest vertrekken, bijvoorbeeld Lindsey, had ik het ook niet heel erg gevonden.”

“Jason ging ik er sowieso niet uitkrijgen, dat was volgens mij niet mogelijk, dus dat was ook niet mijn doel. Maar door hem te nomineren kon ik hem wel gebruiken om de kansen van anderen te verkleinen”, ging Ias verder.

Danny met Power of Nomination

Uiteindelijk moest Ias dus Big Brother verlaten voor hij de kans kreeg om te nomineren. De Power of Nomination zat deze week bij nieuwkomer Danny, en hij volgde deels wat Ias ging doen. Danny koos namelijk voor Michelangelo, Jason en Bart.

Bekijk hier de volledige podcast van No Biggie met Ias:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...